LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ANKETA

Studenti bijesni zbog visoke cijene ljetnog smještaja u domu

Pokrenuli su anketu u kojoj se 89% glasača izjasnilo da se ne slažu s novom cijenom.

Pokrenuli su anketu u kojoj se 89% glasača izjasnilo da se ne slažu s novom cijenom.

Počele su prijave za ljetni smještaj u Studentskom domu Stjepan Radić i nakon što smo izvijestili da je cijena s prošlogodišnjih 900 kuna porasla na 1300, studenti pozivaju Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu da intervenira.
– Što točno vrijedi tih 1300 kuna?? Soba od 2 kvadrata, wc koji dijeliš s još cca 40 osoba, čajna kuhinja koja je većinom toliko prljava da ti se gadi boravit tamo, a kamo li kuhat, mušice posvuda.. i to sve za mjesec i pol dana, a da ne pričam da prošle godine nije bilo ni tople vode jedno vrijeme..

– Predlažem da se pobunimo za ovo i ne prijavljujemo ljetni smještaj ako je ikako moguće dok se ne spuste. Oni j****** 50% dignu cijenu za smještaj studenata.

– Pohlepa nema granica.... Izgleda da Sava radi na benzin... - samo su neki od komentara frustriranih studenata kojima cijena od 1300 kuna nije prihvatljiva
Ubrzo je na Facebook grupi Studentskog doma na Savi, osvanula je anketa na kojoj se studente pita za mišljenje.
- Neka svatko od studenata, pogotovo onih koji planiraju uzimati ljetni smještaj, a i ostali, izraze svoje mišljenje. Dizanje cijene sa 900kn na 1300kn, odnosno porast od 44,44% bi trebalo biti u redu??? Razumno je da sve poskupljuje ali ovako "krasti" studente mislim da nije u redu - stoji u opisu ankete.
Da žele staru cijenu od 900 kuna za ljetni smještaj, označilo je njih čak 89 %, a da je nova cijena od 1300 sasvim u redu glasalo je šest osoba. Neki studenti naglasili su kako se za tu cijenu može i iznajmiti stan s cimerom, a pozivaju Studentski odbor Save te Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu da reagiraju. 
 
PROČITAJ VIŠE: 
 

Počele prijave za ljetni smještaj u domu; cijena značajno porasla




 
FOTO: STUDENTSKI.HR