LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kuhaču u ruke!

Ove zagrebačke menze zatvaraju svoja vrata do rujna

Studentske menze zatvorit će se prije nego se tjedan privede kraju, a studenti koji ostaju na ljetnom smještaju morat će naučiti kuhati.

Studentske menze zatvorit će se prije nego se tjedan privede kraju, a studenti koji ostaju na ljetnom smještaju morat će naučiti kuhati.

Menze Studentskog centra u Zagrebu zatvaraju svoja vrata u petak, 14. srpnja 2023. godine, u to su uključeni restorani subvencionirane prehrane SC-a Zagreb: ZUK Borongaj, Ekonomija, Filozofski, Medicina, Agronomija i Šumarstvo, Veterina, RGN-PBF, TTF-NSK, stoji u Instagram objavi Studentskog centra u Zagrebu.

Mladi, saznajte koliki povrat poreza dobivate i kada


Dan kasnije, od subote, 15. srpnja 2023. godine, s radom prestaju i restorani u SD Stjepan Radić, SD Cvjetno naselje zaključno s ručkom do 14 sati, SD Lašćina zaključno s ručkom do 14 sati, Express restoran (Savska cesta 25) zaključno s ručkom do 14 sati.

Pametna ulaganja uz OTP studentske kredite


Restorani će s radom opet početi u rujnu 2023. godine, a studenti koji ostaju na ljetnom smještaju u SD Stjepan Radić morat će naučiti kuhati jer teško da si studenti mogu priuštiti svakodnevno ručanje u restoranu. Jednostavna, jeftina, ali i nezdrava opcija su instant rezanci ili odlazak do pekare, što ne pridonosi razvoju zdravih navika.
 

IZVOR: SCZG INSTAGRAM
FOTO: PIXABAY