LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Otvoren je četvrti krug dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti

Donosimo rang listu za četvrti krug dodjele STEM stipendija.

Donosimo rang listu za četvrti krug dodjele STEM stipendija.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvorilo je četvrti krug dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti. MZO ukupno dodjeljuje 1365 državnih stipendija studentima koji su upisani na visoka učilišta u Republici Hrvatskoj.
 

„Studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti za akademsku godinu 2023./2024. obvezni su u roku od sedam (7) dana od dana objave rezultata, najkasnije do 14. veljače 2024. godine do 12 sati u Sustavu državnih stipendija unijeti IBAN računa te potvrditi Uvjete stipendiranja.

 

VEZANO: Treći krug dodjele STEM stipendija: 479 stipendija namijenjeno nastavničkim studijima



Studenti mogu pronaći svoje mjesto na listi ili rang-listi upisom jedinstvene identifikacijske oznake koju su dobili prijavom na Javni poziv. Rang liste možete provjeriti na poveznici.
 

Djevojke spajaju žice, FOTO: Canva

 

Podsjetimo, za STEM nastavničke studije namijenjeno je 479 stipendija, za prvu godinu prijediplomskog, integriranog prijediplomskog i diplomskog te stručnog kratkog studija 265 stipendija, za više godine integriranog prijediplomskog i diplomskog studija 89 stipendija, a isti broj stipendija namijenjen je za prvu i drugu godinu diplomskog studija. Za više godine prijediplomskog studija i druga godina stručnog kratkog studija namijenjene su 354 stipendije.

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA