LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija članova

Osiguraj blistavu budućnost, Studentski.hr tebe traži!

Brojni timovi najvećeg studentskog portala u Hrvatskoj i ove jeseni otvaraju svoja vrata svima željnima prakse i novih iskustava. Do 15. listopada pronađi svoj novi tim, prijavi se i postani dijelom naše brojne obitelji kojoj smijeha i zabave nikad ne nedostaje.

Brojni timovi najvećeg studentskog portala u Hrvatskoj i ove jeseni otvaraju svoja vrata svima željnima prakse i novih iskustava. Do 15. listopada pronađi svoj novi tim, prijavi se i postani dijelom naše brojne obitelji kojoj smijeha i zabave nikad ne nedostaje.

Rujan nam je pokucao na vrata i sasvim neprimjetno duge, tople, ljetne dane pretvorio u kišovite jesenske koji sa sobom nose neizostavan dašak ispitnih rokova i skorog početka akademske godine I dok bezbrižno skrolate po društvenim mrežama s kojih vas svako malo zaskoči poneki podsjetnik na realnost koja puna obveza vreba iza ugla, portal Studentski.hr spašava i ovu jesen otvaranjem svojih vrata svima željnima iskustva upakiranog u dobru zabavu i smijeh.

Kroz središnji je studentski portal tijekom četiriju godina prošlo više od 350 studenata koji su stekli neprocjenjivo iskustvo i zaposlili se zahvaljujući volontiranju na njemu, a od danas baš tebe tražimo! Ako si komunikativna osoba spremna na podebljanje referenci u CV-ju i stjecanje prakse uz pregršt zabave, pronađi idealan tim za sebe i prijavi se te postani dio najzabavnije ekipe koja godinama servira najvažnije informacije studentima diljem Lijepe Naše. Vremena imaš do 15. listopada. Ako nisi iz Zagreba, nemoj se brinuti jer na portalu volontiraju mladi iz cijele Hrvatske, a geografske udaljenosti premošćujemo društvenim mrežama.

Misliš li da je novinarstvo danas podcijenjeno? Pridonesi mu radom u našoj redakciji!

Svakodnevne situacije s predavanja, ulica, iz kafića ili tramvaja kao od šale pretvaraš u priče kojima propituješ društvene konvencije ili se jednostavno smatraš vrlo dobrim društvenim analitičarem bez dlake na jeziku? U tom je slučaju vrijeme da postaneš naš kolumnist i svoju strast za pisanjem podijeliš sa širokom publikom. Ako su pak dnevne novosti prvi sadržaj kojemu se posvetiš kad ujutro otvoriš oči, a svaku vijest seciraš do temelja te voliš provjerene i argumentirane informacije toliko da prijateljima služiš kao osobni FBI istražitelj, naša ti redakcija nudi priliku da se okušaš u istraživačkom novinarstvu. Pridruži se nam se kao novinar/ka i sudjeluj u kreiranju čitavog spektra tema: od vijesti, zabavnih sadržaja, sporta pa do kulture i umjetnosti – od toga te dijeli samo rješavanje zadatka koji možeš pronaći na poveznici.

Grammar nazi ti je omiljeni nadimak? Pridruži se lektorskom timu!

Ćim vrijedni novinari napišu ćlanke potrebno ih je i lektorirat da nam nitko ne kaže da smo ne pismeni. Ako te prethodna rečenica potpuno izbezumila, sigurni smo da si jedna od onih osoba koje balansiraju između imanja prijatelja i ispravljanja tuđih pogrešaka. Kod nas možeš imati oboje. Student si kroatistike ili kroatologije, znaš razliku između crtice i spojnice, a zareze imaš u malom prstu? Što čekaš – prijavi se i postani dijelom lektorskog tima! Ako znaš igrati Uno, imaš dodatan plus. Najglasnijem timu portala možeš se pridružiti rješavanjem zadatka na poveznici. Nije težak, obećajemo! Ili obećavamo? Ne znamo, ti nam reci.

Bez društvenih mreža ne možeš zamislit ni jedan dan? CM tim te čeka!

Velike su šanse da ovaj članak čitaš jer ti je iskočio na nekoj od društvenih mreža za koje se svakodnevno brine CM tim portala. Čim progledaš ujutro, gutaš informacije prelistavanjem društvenih mreža, ali tek nakon što objaviš Insta story jutarnje kave s pogledom na izlazak sunca? Brojiš lajkove tijekom predavanja, srcaš Insta objave na kavi, a pred spavanje gasiš laptop i prebacuješ se na mobitel? Odlično – imaš sve predispozicije za gradnju znanja na društvenim mrežama! Zadatak je našeg community managment tima publici plasirati sadržaj koji ona želi, kako ga želi i kada ga želi, a ako ti svakodnevna komunikacija s gotovo 50 tisuća ljudi na društvenim mrežama zvuči odlično, ispuni zadatke i pridruži se digitalnom svijetu koji će te osvojiti pri prvom susretu.

Imaš hrpu dobrih ideja i jedva ih čekaš ostvariti? Ekipa marketinškog tima nestrpljivo te čeka!

Ako su te oduvijek zanimali pojmovi marketinške strategije, kampanje ili promotivne aktivnosti, a nisi imao priliku nigdje saznati više o njima, na pravom si mjestu! Naš se već dobro uigrani marketinški tim brine o brojčicama portala i njegovu oglašavanju. Ako si upravo pomislio blago njima, što čekaš? Pridruži im se! Ovaj dinamični tim otvara svoja vrata kreativnim osobama izrazitih komunikacijskih sposobnosti, spremnima na razmišljanje izvan kutije, a sve što trebaš napraviti kako bi počeo stjecati praksu u internetskom marketingu jest ispuniti zadatak na poveznici.

Vizualna si osoba i zanima te grafički dizajn? Dođi i uljepšaj nam portal svojim idejama!

Nije ti strano uspješno kombiniranje boja, oblika, fontova i svega što ostali smrtnici i ne primjećuju, a ti bez problema to sve možeš spojiti u jedno tako da izgleda oku ugodno? Ako si osoba od simetrije i ne staješ dok svaki vizualni detalj ne dovedeš do savršenstva, možda je vrijeme da postaneš naš/a grafičar/ka! Osim ugodnih druženja, možemo ti ponuditi mnogo prilika za učenje i kreativno izražavanje, na tebi je samo da riješiš zadatak i javiš nam se.

Komunikacijske sposobnosti imaš u malom prstu? PRidruži se timu za odnose s javnošću!

Glasnogovornik/ca si svake grupe, pronalaziš kreativna rješenja raznih izazova i svojim pregovaračkim sposobnostima uvijek sve oko sebe učiniš zadovoljnima? U tom si slučaju ti prava osoba za PR tim. Naš portal sve više raste zbog čega mu je potrebna dobra organizacija, a bavimo se i mnogim suradnjama te projektima koji čekaju na tvoju kreativnu energiju. Moći ćeš se okušati u pisanju PR članaka i različitih priopćenja te izbrusiti svoje komunikacijske vještine u telefonskim, elektroničkim ili razgovorima uživo. Pokušaj riješiti zadatak koji smo ti pripremili; nije ti potrebno mnogo iskustva, samo entuzijazam!

Vremena imaš do 15. listopada 2017. godine, ali ne čekaj zadnji tren. Posjeti poveznicu i učini prvi korak u stjecanju korisnih iskustava.