LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukativni događaj

Open Science Café: događaj posvećen otvorenoj znanosti

Sudionici će imati priliku upoznati razne alate za istraživanje, obrazovne materijale iz područja otvorene znanosti i slično.

Sudionici će imati priliku upoznati razne alate za istraživanje, obrazovne materijale iz područja otvorene znanosti i slično.

Centar za otvorenu znanost (COZ) organizira informativan događaj posvećen otvorenoj znanosti – Open Science Café. Događaj će se održati 27. rujna 2023. godine od 11:00 do 12:00 sati na platformi Microsoft Teams.
 

Što očekivati?

 

Sudionici će imati priliku slušati djelatnike Sveučilišnog računarskog centra Srce koji će predstaviti različite usluge i alate dostupne istraživačima za učinkovito upravljanje istraživačkim podacima tijekom životnog ciklusa istraživanja. Predstavit će usluge Napredno računanje i Puh – sustav za pouzdano pohranjivanje i dijeljenje datoteka na spremišnim sustavima Srca.

Osim navedenog, sudionicima će biti predstavljeni i obrazovni materijali iz područja otvorene znanosti koji su dostupni za bolje razumijevanje i kvalitetno upravljanje istraživačkim podacima.
 

Raspored izlaganja

•    O uslugama Srca za otvorenu znanost, Draženko Celjak (10 min)

•    Napredno računanje, Emir Imamagić (20 min)

•    Puh – pohana i upravljanje podacima, Ivan Jelenić (10 min)

•    Podrška otvorenoj znanosti, Kristina Posavec (15 min)

•    Q&A (5 min)

 

Za sudjelovanje se možete prijaviti ovdje, a ovo je poveznica za sudjelovanje.

Više informacija dostupno je ovdje.

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA