LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Peta sezona

Odigrano finale Student Esports Tournamenta!

Najpopularnije studentsko esport natjecanje privlači veliki broj studenata, a interes je svake godine sve veći.

Najpopularnije studentsko esport natjecanje privlači veliki broj studenata, a interes je svake godine sve veći.

Završnica pete sezone Student Esports Tournamenta odigrana je u Zagrebu prošlog vikenda, u prostorima Infobipa. Naime, Student Esports Tournament smatra se jednim od najpopularnijih studentskih esport natjecanja te privlači veliki broj studenata i omogućava im natjecanje na profesionalnoj razini u omiljenim igrama, piše Jutarnji list.
 


VEZANO: Udvostručen broj mladih koji pokreću vlastiti posao!


 

Veliki interes studenata

 

Ove se godine na natjecanje prijavilo čak 340 natjecatelja s 22 fakulteta i 9 gradova, a svake je godine interes za sudjelovanje sve veći.

 

Popularne igre

 

Prvi dan igrali su se mečevi u popularnim igrama League of Legends i Valorant, a u subotu je održano finale u istim igrama, u kojem su dominirale ekipe Fakulteta Organizacije i Informatike iz Varaždina.

U nedjelju su se igrali finalni dvoboji u igrama Rocket Leagueu i Counter Strikeu 2, u kojem su prednost imali Fakultet elektrotehnike i računarstva te Tehničko veleučilište u Zagrebu.

Ukupni pobjednik natjecanja bila je ekipa Fakulteta Organizacije i Informatike iz Varaždina, koja je uspješno pokazala svoje znanje u esport disciplinama.

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA