LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Rezultati za akademsku godinu 2015./2016.

Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u zagrebačkim studentskim domovima

Jutros su objavljeni rezultati natječaja za smještaj studenata u studentske domove za akademsku godinu 2015./2016., kao i rezultati natječaja za ostvarivanje prava na naknadu za smještaj kod privatnog stanodavca.

Jutros su objavljeni rezultati natječaja za smještaj studenata u studentske domove za akademsku godinu 2015./2016., kao i rezultati natječaja za ostvarivanje prava na naknadu za smještaj kod privatnog stanodavca.

Jutros su objavljeni rezultati natječaja za smještaj studenata u studentske domove za akademsku godinu 2015./2016., a studenti rezultate mogu vidjeti putem ovog linka.

Zbog obnove studentskih domova Stjepan Radić i Cvjetno naselje, postavljen je i natječaj za ostvarivanje prava na naknadu za smještaj kod privatnog stanodavca, a rezultati za taj dio natječaja mogu se provjeriti na sljedećim linkovima, rezultati natječaja „S“ i rezultati natječaja „B“.

Ugovori će se potpisivati od 9. rujna do 15. listopada u Poslovnici za smještaj, čije je radno vrijeme od 8 do 15 sati. Studenti koji su ostvarili pravo na naknadu za smještaj kod privatnog stanodavca za vrijeme rekonstrukcije studentskih domova, potpisat će ugovor o međusobnim pravima i obvezama sa Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu. Ako studenti ne potpišu ugovor do navedenog datuma, smatrat će se da su odustali od subvencije. Također, na potpisivanje ugovora potrebno je ponijeti indeks, studentsku iskaznicu te presliku kartice ili ugovora o tekućem računu poslovne banke.

Studenti koji su ostvarili pravo na subvenciju nemaju pravo na subvencionirani smještaj u studentskim i učeničkim domovima u razdoblju u kojem se subvencija isplaćuje.

Također, važno je napomenuti da studenti koji su dobili pravo na smještaj o studentskom domu mogu se useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu.

Prigovori na rezultate se mogu poslati najkasnije 8 dana od danas na adresu, Studentski centar u Zagrebu, Povjerenstvo za prigovor, Savska cesta 25, 10 000 Zagreb.

Sobe se mogu rezervirati online, no studenti nisu obavezni rezervirati mjesto jer pravo na useljenje mogu ostvariti do 15. rujna 2015. useljenjem u slobodne ne rezervirane sobe.

TERMINI REZERVACIJA

A/ REZERVACIJE „STARIH SOBA“*

18.08. (09:00) – 19.08. (23:59)

B/ REZERVACIJE SOBA I. i II. KATEGORIJE

21.08. (09:00) – 24.08. (23:59)

SN „Stjepan Radić“ – 5., 6., 11.  paviljon,

SN „Dr. Ante Starčević“,

C/ REZERVACIJE SOBA III. KATEGORIJE

21.08. (09:00) – 24.08. (23:59)

SN „Lašćina

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR