LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Objavljeni kandidati za važno sveučilišno tijelo – evo tko će možda donositi ključne odluke

Donosimo popis kandidata za Senat Sveučilišta u Splitu podijeljen prema 9 lista.

Donosimo popis kandidata za Senat Sveučilišta u Splitu podijeljen prema 9 lista.

Sveučilište u Splitu donijelo je odluku kojom se utvrđuju liste kandidata za članove Senata Sveučilišta u Splitu u 9 kategorija.

Na listi A1 – redoviti profesori iz područja prirodnih i biotehničkih znanosti kandidati su dr. sc. Mile Dželalija, PMF Split i dr. sc. Mate Šantić, PMF Split.

Na listi A2 – redoviti profesori iz područja tehničkih i interdisciplinarnih područja znanosti nalaze se dr. sc. Željko Domazet, FESB Split i dr. sc. Sven Gotovac, FESB Split.

Kandidat s liste A3 – redoviti profesori iz područja biomedicine i zdravstva jest. dr. sc. Ante Punđa, Medicinski fakultet u Splitu.

Na listi A4 – redoviti profesori iz područja društvenih znanosti nalaze se dr. sc. Srećko Goić, EFST, dr. sc. Saša Krstulović, KIF Split i dr. sc. Ivica Pervan, EFST.

Listu A5 – redoviti profesori iz područja humanističkih znanosti čine dr. sc. Ivan Bodrožić, KBF Split i dr. sc. Davorka Radica, Umjetnička akademija u Splitu. 

Prof. art. Kažimir Hraste s Umjetničke akademije nalazi se na listi A6 – redoviti profesori iz područja umjetnosti i iz interdisciplinarnih područja umjetnosti.

Zaposlenici u znanstveno-nastavnim ili umjetničko-nastavnim zvanjima izvanrednog profesora ili docenta te zaposlenici u nastavnim i suradničkim zvanjima čine listu B i tu su se kandidirali: dr. sc. Joško Božić, MEF Split, dr. sc. Petar Stipanović, PMF Split, dr. sc. Slavko Šodan, EFST i dr. sc. Petar Šolić, FESB Split.

Kandidat liste C – voditelji i zamjenici samostalnih studija jest dr. sc. Ivan Pavić, dok su na listi D – ostali zaposlenici (nenastavno osoblje) Marijan Bašić iz SC-a, Damira Bašić iz SC-a (administracija), Zdravko Bilandžić iz SC-a (konobar) i Dajana Viđak s FESB-a (voditeljica računovodstva).

Biračko mjesto 1 bit će Sveučilišna knjižnica u Splitu, odnosno njezin Sjeverni toranj, a u Povjerenstvu se nalaze izv. prof. dr. sc. Željko Radić, Filip Klarić-Kukuz, mag. iur, Maja Mijatović, dipl. iur, Ivana Bradarić Gugić, dipl. iur i Matej Mlakić, student.
FOTO: SVEUČILIŠTE U SPLITU