LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PSIHOLOGIJA LIČNOSTI

Novo izdanje časopisa „Psychē” dostupno i online

U novom izdanju časopisa „Psychē” mogu se pronaći raznovrsni članci na temu psihologije ličnosti.

U novom izdanju časopisa „Psychē” mogu se pronaći raznovrsni članci na temu psihologije ličnosti.

Izašlo je i 4. izdanje Psychēa, časopisa studenata psihologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tema kojom se bavi ovaj broj časopisa je psihologija ličnosti, a u njemu se mogu pronaći razni pregledni i istraživački radovi te osvrti. 

Budući da je ovo područje izrazito široko i primjenjivo na različite sfere života, u ovom broju časopisa mogu se pronaći uistinu raznovrsni članci čije teme idu sve od crta ličnosti kojima raspolažu rođeni vođe, preko toga kako je ličnost povezana s očekivanom duljinom života, pa sve do toga jesu li vlasnici mačaka u prosjeku savjesniji ili otvoreniji od vlasnika pasa.
– Protekla je godina za mnoge bila burna i puna izazova. Veseli nas što smo usprkos izvanrednim okolnostima uz vašu potporu uspješno iznjedrili novi broj Psychēa, i to s dosad najvećim brojem objavljenih radova! Posebno smo ponosni što imamo priliku objaviti četiri istraživačka rada koji predstavljaju vrijedan studentski doprinos znanosti i zadužuju nas da nastavimo s uredničkim radom kako bismo svojim autorima pružili priliku da ostvare svoje istraživačke interese. – poručilo je uredništvo časopisa. 
Dok se tiskano izdanje časopisa još čeka, dostupna je njegova online verzija na poveznici.
FOTO: UNSPLASH