LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sajam poslova

Nakon rekordnog Job Faira poznat datum novog izdanja; uz štandove i koktele posjetitelje očekuju i noviteti

Brojna će uspješna domaća i inozemna poduzeća i ove godine zainteresiranim studentima svoje projekte, tehnologije i znanja predstaviti uz razgovor te različite zabavne i edukativne aktivnosti.

Brojna će uspješna domaća i inozemna poduzeća i ove godine zainteresiranim studentima svoje projekte, tehnologije i znanja predstaviti uz razgovor te različite zabavne i edukativne aktivnosti.

Sajam poslova Job Fair na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu već petnaest godina uspješno spaja vrhunska domaća, regionalna i inozemna tehnološka poduzeća s hrvatskim studentima. Ove će se godine održati 13. i 14. svibnja, a tijekom tih dvaju dana studenti će dobiti priliku razgovarati s potencijalnim budućim poslodavcima i sudjelovati u raznim popratnim sadržajima. Događaj organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Ovogodišnji Job Fair poprima oblik konferencije

Brojna će uspješna domaća i inozemna poduzeća i ove godine zainteresiranim studentima svoje projekte, tehnologije i znanja predstaviti uz razgovor te različite zabavne i edukativne aktivnosti. Uz već otprije poznate praktične radionice, namijenjene stjecanju u praksi korisnih i primjenjivih znanja, ovogodišnje izdanje Job Faira studentima pruža priliku informiranja o najnovijim tehnologijama u industriji, pojedinim projektima poduzeća te specifičnim vještinama koje im mogu pomoći u daljnjem razvoju karijere – kroz niz tematskih talkova koji će se tijekom dva dana sajma održavati u KSET-u. Uz talkove pozornica KSET-a ugostit će stručnjake iz poslovne i znanstvene sfere na dva panela, čime će studenti dobiti priliku sudjelovanja u uzbudljivim raspravama.

Posjetitelje će i dalje čekati štandovi, a najizdržljivije i kokteli

Studenti će se, osim kroz talkove i radionice, o specifičnostima pojedinih područja i poslova moći informirati komunicirajući s predstavnicima poduzeća na štandovima koji će se protezati duž prizemlja zgrade Fakulteta. Uz navedeni glavni program imat će priliku razgovarati s predstavnicima poduzeća u još opuštenijoj atmosferi – uz glazbu i koktele na Loosen up partyju koji će se po završetku prvog dana Sajma održati u KSET-u.

Prošlogodišnji Job fair srušio je sve rekorde

Job Fair protekle je godine ugostio 115 vodećih poduzeća i više od 4000 posjetitelja. Prakse i poslovi mogli su se pronaći u raznim industrijama, uključujući radio i telekomunikacije, financije, energetiku, automatiku, informacijsku i komunikacijsku tehnologiju te geoprostornu industriju. Uz mnoga druga vrhunska poduzeća sudjelovali su Infobip, Rimac Automobili, Five, Nanobit, Infineon, KING ICT Facebook i Microsoft.


Vezano: Job Fair srušio sve rekorde; posjetilo ga preko 4000 studenata


Klikom do karijere

Kako bi povećali šansu za zaposlenje ili obavljanje prakse u određenom poduzeću, studenti će tijekom mjeseci koji prethode Sajmu, kao i za njegova trajanja, moći predati svoj životopis na internetskoj stranici Job Faira. Baza životopisa po završetku Sajma bit će dostupna poduzećima koja će sudjelovati na ovogodišnjem Job Fairu.

Za više informacija pratite internetsku stranicu sajma poslova.

FOTO: ANITA KRTALIĆ