LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predavanje u organizaciji udruge eSTUDENT

Najbolji student u povijesti Arhitektonskog fakulteta savjetuje studente

Kako pripremiti radove za Rektorovu nagradu? Kako biti primljen na Harvard i MIT? Kako doktorirati s 26 godina?

Kako pripremiti radove za Rektorovu nagradu? Kako biti primljen na Harvard i MIT? Kako doktorirati s 26 godina?

Mladi arhitekt s impresivnim životopisom Alen Žunić u dvorani 317 Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu održat će predavanje pod nazivom Arhitektura vlastitog puta, koje organizira eSTUDENT. Događaj je namijenjen studentima arhitekture i svima zainteresiranima, a zakazan je za 15. svibnja.

Alen Žunić najbolji je student Arhitektonskog fakulteta u povijesti i dobitnik dviju Rektorovih nagrada. Nakon završenog studija u Zagrebu svoje je obrazovanje nastavio na Harvardu.

Kako pripremiti radove za Rektorovu nagradu? Kako biti primljen na Harvard i MIT? Kako doktorirati s 26 godina? Kako dobiti postdoktorsko usavršavanje na ETH Zürich? Kako živjeti na različitim kontinentima? Kako se baviti kreativnim projektiranjem i znanošću u isto vrijeme? Kako pisati i objaviti svoje prve tekstove i knjige? Na temelju svog osobnog iskustva mladi arhitekt će na predavanju odgovoriti na ova pitanja te će posjetiteljima pokazati koji su bitni koraci u karijeri i kako ih planirati te kako on vidi ulogu mladih koji grade svijet oko nas danas.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici i Facebooku.

FOTO: ESTUDENT