LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Heineken® i Max Verstappen traže hrvatskog Playera 0.0 

Mislite da možete pobijediti Maxa Verstappena? Evo prilike da to i dokažete.

Player 0.0 pretvara vaše snove u stvarnost i omogućuje vam da putem osvojite sjajne nagrade!

Player 0.0 pretvara vaše snove u stvarnost i omogućuje vam da putem osvojite sjajne nagrade!

Jeste li ikada sanjali da se utrkujete s vozačem Formule 1? Bez obzira na vaše iskustvo u online-igrama, Player 0.0 pretvara vaše snove u stvarnost i omogućuje vam da putem osvojite sjajne nagrade, uključujući i utrku s aktualnim svjetskim prvakom Formule 1 – Maxom Verstappenom.

Player 0.0, nastao u partnerstvu Heinekena 0.0 i Formule 1, globalno je natjecanje u simulacijskoj vožnji i dio Heineken 0.0 kampanje Kad voziš, nikad nemoj piti koje dolazi i u Hrvatsku. Heineken 0.0 poziva sve da se pridruže natjecanju i osvoje startno mjesto na Globalnom finalu gdje će se utrkivati protiv trostrukog svjetskog prvaka Formule 1 i gejmera Maxa Verstappena.

Sve što vam je potrebno kako biste postali dijelom te avanture jest da ste stariji od 18 godina i volite igrati igre. Kvalifikacijska je igra jednostavna i pristupačna, no u njoj ćete itekako dobiti priliku da pokažete svoje iskustvo i vještinu utrkivanja u virtualnom svijetu. 

Natjecanje se odvija u dvama krugovima. Prvi je virtualna kvalifikacija, gdje vaši rezultati određuju plasman. Najboljih 32 natjecatelja dobiva pozivnicu za Player 0.0 finale Hrvatske koje se održava 13. travnja u Zagrebu. Na Player 0.0 finalu Hrvatske sudionici će se natjecati na F1-simulatorima.

Tu ćete imati priliku pokazati svoju vještinu i osigurati prvu nagradu – startnu poziciju na Globalnom finalu u kojem ćete se u simulacijskoj utrci natjecati s pobjednicima lokalnih finala iz cijelog svijeta i Maxom Verstappenom. Drugo mjesto osvaja putovanje na F1 Grand Prix u Monzi za dvije osobe, dok će trećeplasirani uživati u poklon-bonu Sancte Domenice vrijednom 1 000 €.

Posjetite web-stranicu Player 0.0, uključite se u natjecanje, osjetite adrenalin i tko zna –  možda baš vi budete vozač koji će stajati na startnoj liniji pored Maxa Verstappena. 

FOTO: HEINEKEN