LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Panel diskusija

MeetUp „Kad sam bio mlad” iznosi ključne razlike u poslovanju nekada i danas

Kako je ulazak u poduzetničke vode izgledao prije i po čemu se razlikuje od današnjeg, otkrijte 1. listopada u Swanky Monkey Gardenu. Ulaz je slobodan.

Kako je ulazak u poduzetničke vode izgledao prije i po čemu se razlikuje od današnjeg, otkrijte 1. listopada u Swanky Monkey Gardenu. Ulaz je slobodan.

Ekonomska klinika je neprofitna organizacija koja okuplja tim proaktivnih studenata čiji je cilj podizanje opće pismenosti, ali i poduzetničke klime. Prvog dana listopada organizira MeetUp pod nazivom Kad sam bio mlad. Događaj je zamišljen kao panel diskusija poduzetnika različitih generacija, s naglaskom na starije poduzetnike, koji će prenijeti svoja zanimljiva iskustva, savjete i priče mlađim generacijama.

Dolaskom možete saznati kako je ulazak u poduzetničke vode izgledao prije i po čemu se razlikuje od dosadašnjeg. Ivan Brkan (Netokracija), moderator panel diskusije poduzetnicima će postavljati intrigantna pitanja i tako začiniti atmosferu. Jedan od panelista bit će Davorin Štetner koji je sa svojih 20 godina u Zagrebu pokrenuo prvi projekt KREATORstudio za dizajn i promociju. Početkom 2011. krenuo je u pregovore za dobivanje medijskih prava prvenstva Formule 1™ , što rezultira time da je potpisao ugovor s Berniem Ecclestoneom, a daljnji razvoj karijere otkriva na MeetUp-u.

Bernarda Cecelja dokaz je upješne poslovne žene, a ujedno je i jedna od panelista. Proglašena je menadžericom godine u kategoriji srednjih poduzeća, a nagrade je već osvajala u kategorijama projekt menadžera i menadžera godine malih tvrtki. Nakon panela slijedi druženje i networking s panelistima i gostima u opuštenoj atmosferi.

Najbolji način za saznati ključne razlike u poslovanju nekada i danas te zanimljive odgovore panelista jest doći ove subote u Swanky Monkey Garden. Ulaz je slobodan, a predviđene su i promotivne cijene pića. Više informacija potražite na poveznici.

FOTO: EKONOMSKA KLINIKA