LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jedino mjesto u regiji gdje studenti organiziraju takve evente

KSET u potrazi za novom kotlovnicom: „Svi smo zapravo svjesni da ovako dobar prostor sigurno nećemo naći.”

„Vjerujem da bi briga za budućnost kluba bila manja, da je rješenje za zamjenski prostor već osigurano.”

„Vjerujem da bi briga za budućnost kluba bila manja, da je rješenje za zamjenski prostor već osigurano.”

Zbog cjelovite obnove Fakulteta elektrotehnike i računarstva, u čijoj se blizini nalazi i KSET, klub se premješta na drugu lokaciju. Međutim, zamjenski prostor još nije osiguran. Bez brige, svi se žure kako bi se što prije mogli opet družiti.
 

KSET-ova događanja neće prestati u novom prostoru, već će krenuti čim se uselimo u novi prostor i adaptiramo ga našim potrebama. – ističe voditelj KSET-a Antonio Damjanović.

 

U potrazi za novim prostorom, pokušavaju naći nešto slično dosadašnjoj kotlovnici.
 


Nadaju se da će novo okruženje: potaknuti članove, a pogotovo organizatore među njima na kreaciju novih aktivnosti i programa i to nas jako veseli jer ćemo time pokazati da smo uspješno prebrodili još jedan teški period u povijesti KSET-a. – otkriva Antonio.


Jedino mjesto u regiji gdje studenti organiziraju takve evente

 

Karlo Sintić Video sekciji KSET-a pridružio se nakon Brucošijade FER-a 2019. godine.
 

Sjećam se točno da se na jednom od mojih prvih sastanaka sekcije pričalo o tome kako je prošla Brucošijada, a meni je tada bilo nevjerojatno da hrpa studenata može organizirat takav događaj“, prisjeća se Karlo i dodaje: „Došao sam zbog partija, a ostao zbog genijalnih ljudi koje sam upoznao putem.

 

Svaki punopravni član KSET-a može organizirati evente te, uz Program tim koji je zadužen za dovođenje bendova u klub, dovoditi razne izvođače.
 

To je: vrlo vjerojatno jedino mjesto u regiji koje studentima nudi mogućnost da organiziraju takve evente. – ističe Karlo.


Priliku za organiziranje evenata dobio je i Karlo, a kao jednog od najzanimljivijih prisjeća se projekcije The Dark Side of the Rainbow u kojoj se gledao Čarobnjak iz Oza i slušao The Dark Side of The Moon. Priča se da je bio najchill event ikad. Također je imao priliku organizirati cijeli koncert svog prijatelja i glazbenika Frana Vasilića u KSET-u, kroz koju je naučio jako puno o organizaciji koncerata općenito. Kome ide koliko para?, Šta je door deal?, E a kolko plakata da tiskam?, samo su neka od pitanja na koja je morao saznati odgovor.

 


KSET-ovci znaju izvući najbolje iz situacije


Voditeljica Fotografske sekcije KSET-a Ela Kumer ističe grupno razočaranje svih članova zbog napuštanja kotlovnice.
 

Mislim da se dosta članova sve do sada nadalo da se selidba ipak neće dogoditi. Vjerujem da bi briga za budućnost kluba bila manja da je rješenje za zamjenski prostor već osigurano. – dodaje Ela.


Ipak, sigurna je kako članovi nemaju razloga za brigu da će promjenom prostora KSET izgubiti ono što ga čini posebnim. Da to doista jest najteža neizvjesnost, slaže se i Karlo te također ističe kako KSET ne čini prostor, već ljudi. Vjeruje kako su male šanse da će naći tako dobar prostor kao što je zadnjih 50 godina bila kotlovnica, koja je imala funkciju kluba, jutarnjeg šanka i boravišta 9 različitih sekcija. Ali, kao i Ela, ne sumnja u budućnost KSET-a.
 

KSET je hrpa motiviranih studenata kojima je baš fora što imaju svoj klub u kojem mogu organizirati koncerte i ostvariti gotovo sve ideje koje im padnu napamet, i vjerojatno će napraviti sve da taj Klub imaju i dalje  i oni i buduće generacije. – zaključuje Karlo.


 

FOTO: FOTOGRAFSKA SEKCIJA KSET-A