LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski život

Tople vode na Lašćini ipak ima, ali u ovom slučaju može „nestati”!

Nakon što se jedan od studenata požalio na nedostatak tople vode u studentskom domu Lašćina, stigao je i odgovor Studentskog centra.

Nakon što se jedan od studenata požalio na nedostatak tople vode u studentskom domu Lašćina, stigao je i odgovor Studentskog centra.

Može li mi netko objasniti kako topla voda u tuševima ovdje funkcionira (odnosno ne funkcionira)?, zapitao se jedan od stanara studentskog doma Lašćina u istoimenoj Facebook grupi. Odgovor na njegovo pitanje stigao je iz Ureda ravnatelja Studentskog centra u Zagrebu nakon našeg upita.

Prema Uredu ravnatelja, nikakva pritužba o nedostatku tople vode u večernjim satima nije stigla upravi Lašćine, a ni upravi SCZG-a.
 

„Ako navedeni problem postoji, molim da se studenti-stanari doma osobno obrate upravi navedenog studentskog doma.” – zamolili su iz Ureda ravnatelja.


Nadalje, iz Ureda priznaju da je moguće da dođe do situacije u kojoj voda postane mlaka.
 

„Ako se u nekom paviljonu iza 22 sata potroši veća količina tople vode, može doći do situacije da ista postane mlaka. U 6:00 h kotlovnica ponovno počinje s radom.” – rekli su.

FOTO: Canva, Ilustracija
 

Također su objasnili kako funkcionira topla voda u domu.

 

„Plinska kotlovnica u SD Lašćina zadnje dvije godine potpuno je renovirana. U pod stanicama paviljona studentski dom ima zasebne bojlere s toplom vodom čija je zapremnina prilagođena veličini paviljona. Kotlovnica proizvodi paru i šalje po paviljonima svaki dan od 6 do 22:00 h (isto kao i gradska toplana).” – objasnili su.

 

Zaključno, važno je sve probleme u studentskim domovima prijaviti na recepciji ili uputiti žalbu direktno Upravi doma ili SCZG-a.

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA