LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ESTUDENT

„It Starts With You“: vi ste najzaslužniji za vaše mentalno zdravlje

Prijavite se na skup edukativnih radionica kojima je cilj upoznati sve zainteresirane s najčešćim temama vezanim uz mentalno zdravlje, a na jednoj od radionica možete osvojiti i super nagradu.

Prijavite se na skup edukativnih radionica kojima je cilj upoznati sve zainteresirane s najčešćim temama vezanim uz mentalno zdravlje, a na jednoj od radionica možete osvojiti i super nagradu.

Tim Evaluacije i ove godine održava projekt „It Starts With You“. Ovaj projekt se sastoji od skupa edukativnih radionica kojima je cilj upoznati sve zainteresirane s najčešćim temama vezanim uz mentalno zdravlje.
 


VEZANO: Ponovno se održava LUMEN Data Science studentsko natjecanje u obradi i analizi podataka



Stručnjaci iz različitih područja će predočiti izazove s kojima se studenti često susreću kao i njihove podloge, dati primjere rješenja te na taj način normalizirati razgovor o mentalnom zdravlju.

Nakon uspješno održanih radionica u siječnju na kojima su se studenti mogli upoznati s podlogom nastanka negativnih misli te s prokrastinacijom i načinima nošenja s  njom, ovaj nam mjesec, kako i priliči, slijedi tema vezana za ljubav. Na ovoj će radionici dr.sc. Lana Batinić, psihologinja i viša asistentica na Odjelu za Psihologiju na Hrvatskom katoličkom sveučilištu s nama podijeliti nešto o psihologiji zaljubljivanja te odgovoriti na pitanje koje si je većina nas u nekom trenu postavila: zašto se zaljubljujem u krive ljude?
 

Jednog sretnika očekuje nagrada


Radionica će se održati 28. veljače u 18:00 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

I na ovoj će radionici jedan sretni sudionik imati priliku osvojiti  knjigu, a ovoga je puta to knjiga Svatko je sposoban za vezu autorice Stefanie Stahl koja nas uči kako aktivno oblikovati naša partnerstva kroz jačanje samopoštovanja i pronalaženje ravnoteže između prilagođavanja i afirmiranja.

Ako ste zainteresirani za ovu temu te želite naučiti više o psihologiji ljubavi i zaljubljivanja, na radionicu se možete prijaviti putem forme. Broj mjesta je ograničen.

Nove radionice projekta It Starts With You će se održati i u ožujku, a za više detalja o njima pratite našu internetsku stranicu te društvene mreže. 
 

Saznajte više!
 

Ako želite pročitati više članaka i blogova i tako saznati sve o projektima koje eSTUDENT provodi, posjetite web stranicu. Kako ne biste propustili najnovije informacije o radu Udruge, zapratite ih na društvenim mrežama – FacebookuInstagramuLinkedInuYouTubeu i TikToku. Pretplatite se i na newsletter kako biste dobili sve obavijesti o radu Udruge na svoj mail.

FOTO: ESTUDENT