LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ESTUDENT

Ponovno se održava LUMEN Data Science studentsko natjecanje u obradi i analizi podataka

Ovogodišnji nagradni zadatak uključuje razvijanje prediktivnog modela okupiranosti hotela za zamišljeni hotelski lanac na temelju skupa podataka.

Ovogodišnji nagradni zadatak uključuje razvijanje prediktivnog modela okupiranosti hotela za zamišljeni hotelski lanac na temelju skupa podataka.

Studentska udruga eSTUDENT i ove godine organizira najveće studentsko natjecanje u obradi i dubinskoj analizi velikih količina podataka uz izradu big data rješenja.

Cilj LUMEN Data Science natjecanja je pružanje prilike za stjecanje praktičnog iskustva za studente koji su zainteresirani za područje računalne znanosti uz mogućnost povezivanja s partnerskim poduzećima. Ovo natjecanje kandidatima omogućava razvijanje vlastitih vještina analitičkog razmišljanja te studente potiče na kreativnost i timski rad.
 

Kako se prijaviti?


Prijave za sve zainteresirane studente i studentice traju do 31. siječnja te mogu biti samostalne ili u timovima od 2 do 4 osobe, a mogu se izvršiti putem linka.

Za studente koji se prijavljuju samostalno moguće je javiti se na službenu adresu natjecanja kako bi se pridružili ostalim studentima s individualnim prijavama.

 
FOTO: eSTUDENT/ PR
 

Ovogodišnji nagradni zadatak uključuje razvijanje prediktivnog modela okupiranosti hotela za zamišljeni hotelski lanac na temelju skupa podataka, a osmislio ga je eSTUDENT-ov Premium partner; big data i AI platforma Alfatec.

Za najbolje natjecatelje osigurane su i novčane nagrade koje su omogućila njihova partnerska poduzeća koja financijski potpomažu čitavi projekt.
 

Saznajte više!


Ako želite pročitati više blogova i saznati sve o projektima koje eSTUDENT provodi, posjetite njihovu web stranicu. Kako ne biste propustili najnovije informacije o radu Udruge, zapratite ih na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, LinkedInu, YouTubeu i TikToku. Pretplatite se i na newsletter kako biste dobili sve obavijesti o radu Udruge na mail.

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA