LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Career Speed Dating

Impresionirajte potencijalne poslodavce u osam minuta

Jedinstveni spoj razgovora za posao i „speed datinga“ održat će se 15. prosinca 2016. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Jedinstveni spoj razgovora za posao i „speed datinga“ održat će se 15. prosinca 2016. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Sigurno ste čuli za speed dating događaje na kojem se međusobno sastaju muškarci i žene te se pokušaju međusobno impresionirati i razmijeniti informacije u nadi da će upoznati srodnu dušu. Upravo na tom konceptu funkcionira Career Speed Dating, jedinstveni spoj razgovora za posao i speed datinga, koji će se u četvrtak, 15. prosinca 2016. godine, u terminima od 9:00 do 17:00 h, održavati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Događaj koji zajednički organiziraju Centar karijera FER-a i e-STUDENT okupit će 30 poslodavaca iz Hrvatske i inozemstva.

Career Speed Dating na jednom mjestu omogućuje studentima FER-a te studentima srodnih tehničkih i STEM-u usmjerenih fakulteta i veleučilišta u Zagrebu da saznaju koje su im mogućnosti zaposlenja, praksi i daljnjeg obrazovanja te da iskoriste priliku za networking.

Razgovor između studenta/ice i poslodavca može trajati maksimalno osam minuta. U tom vremenu student/ica će se predstaviti poslodavcu i imati priliku dobiti odgovore na pitanja koja ga/ju najviše zanimaju (npr. na kojim projektima mogu očekivati da će raditi ako se zaposle kod njega, koje tehnologije će koristiti ili kako će izgledati selekcijski postupak). Nakon intervjua studenti će i poslodavci ocijeniti jedni druge, odnosno pohvaliti što je bilo dobro ili sugerirati što poboljšati. Nakon kratke pauze započinje razgovor s novim poslodavcem i tako dok se ne obiđu sve tvrtke u jednoj skupini.

Organizatori napominju da se isplati potruditi jer imaju spremne posebne nagrade za studente koji budu razgovarali s najviše poslodavaca i dobiju najbolje ocjene. Također, Centar karijera FER-a i Starter tim udruge e-STUDENT stoje studentima na raspolaganju zahvaljujući radionicama u sklopu Starter mjeseca karijera ili individualnim konzultacijama koje je moguće dogovoriti e-mailom: careers@fer.hr. Na taj način najbolje ćete se predstaviti potencijalnim poslodavcima. Ako se nervozno zapitkujete ima li kemije između vas i poslodavaca, pripremljen je i zabavni ljubavni kalkulator.

Požurite jer su prijave otvorene do 30. studenog. Pronađite svoju poslovnu srodnu dušu!

FOTO: FACEBOOK