LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentske prakse

Hrvatski Telekom otvara vrata svim studentima – prijavite se na Magenta Jump In Prakse i zakoračite u svijet

Uz znanja koja mogu steći u HT-u, studentima se nudi mogućnost da iskuse radnu kulturu kompanije, nakon čega dobivaju certifikat koji mogu priložiti u svoj životopis.

Uz znanja koja mogu steći u HT-u, studentima se nudi mogućnost da iskuse radnu kulturu kompanije, nakon čega dobivaju certifikat koji mogu priložiti u svoj životopis.

Od srpnja do rujna Hrvatski Telekom otvara vrata svojih ureda u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Koprivnici svim studentima željnim novih znanja i iskustva te im nudi mogućnost da se prijave na Magenta Jump In prakse iz područja  businessa i managementa, marketinga, PR i komunikacija i IT/NT-a. Prijave su otvorene do 21. lipnja putem  izravne prijave na stranicama karijera.

Cilj studentske prakse je pripremiti mlade ljude za prvi posao, nadograditi njihova već stečena teorijska znanja praktičnim i iskustvenim znanjima, ali ih i direktno upoznati s novim metodama rada, alatima i tehnologijama. Uz znanja koja mogu steći u HT-u, studentima se nudi mogućnost da iskuse radnu kulturu kompanije, nakon čega dobivaju certifikat koji mogu priložiti u svoj životopis.

Tijekom prakse svaki student dobiva svog mentora koji im priprema svakodnevne aktivnosti za rad, a dan završava s povratnom informacijom na odrađeno.

– Okupili smo poprilično motiviranu ekipu željnu dijeljenja znanja te su oni pripremili konkretne zadatke, aktivnosti i projekte za svakog studenta, a svi koji su se prijavili završili su i dodatne edukacije za mentoriranje. – govore iz Hrvatskog Telekoma.

Na prošlogodišnjim Magenta Jump In studentskim praksama u HT Grupi sudjelovalo je više od 70 studenata koji su svoje prve karijerne korake učinili u gotovo svim sektorima. Prema internim istraživanjima, zadovoljstvo studenata s dosadašnjim praksama u HT-u je iznimno visoko, pa je sveukupna ocjena zadovoljstva s praksom 4,8 od 5, dok je zadovoljstvo mentorom 4,9 od maksimalnih 5.


Praksa te čeka u Zagrebu, Osijeku, Splitu ili Koprivnici / FOTO: HT

Magenta Jump In prakse idealne su za one koji još uvijek tragaju za svojom idealnom karijerom.

– Tako jedno ljeto studenti mogu provesti u marketingu, drugo u kontrolingu, sljedeće u ljudskim resursima, nakon toga možda ipak shvate da je IT sektor njihov put, pa se oduševe i tim timom. I opet dođemo do toga da je za karijeru veliki game changer bila jedna obična praksa za koju si morao uložiti isključivo samo svoje vrijeme, dobru volju i otvorenost za nova iskustva i znanja. A na kraju dana te kao studenta od toga dijeli samo odluka i klik mišem za prijavu. – zaključuju iz Hrvatskog Telekoma.

FOTO: PRESS