LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ekonomski fakultet u Zagrebu

Financijski klub EFZG-a prima nove članove

Zainteresirani su pozvani da 20. 10. na EFZG-u u dvorani 14 s početkom u 11 sati, prisustvuju predstavljanju svake skupine.

Zainteresirani su pozvani da 20. 10. na EFZG-u u dvorani 14 s početkom u 11 sati, prisustvuju predstavljanju svake skupine.

Financijski klub otvara svoja vrata novim članovima. Prijaviti se mogu svi koji žele preuzeti odgovornost i priliku za svoj uspjeh – bili oni zainteresirani za financije, marketing, trgovanje, menadžment ili bilo koje drugo područje iz ekonomije.

Svi koji žele dati sebi šansu da uspiju u Financijskom klubu, trebaju učiniti sljedeće:

  • Napisati svoj CV i kratko motivacijsko pismo (jedna A4 stranica max.)
  • Okvirno odabrati u kojim bi skupinama željeli biti, uglavnom dvije
  • Poslati CV i motivacijsko pismo te naznaku željenih skupina na prijave@finance.hr

Rok za poslati prijavu je petak, 24. listopada. Prijaviti se mogu studenti svih godina.

Prijavljene će kontaktirati skupina za Organizaciju i ljudski kapital kako bi odabrali termin intervjua. Intervju traje 10 do 15 minuta, a održava se uglavnom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Tijekom jesenske regrutacije prima se između 30 i 40 novih članova, a o krajnjoj odluci kandidate će se obavijestiti do kraja listopada.

Također, zainteresirani su pozvani da 20. 10. na EFZG-u u dvorani 14 s početkom u 11 sati, prisustvuju predstavljanju svake skupine.

Ovo je 10. generacija koju Financijski klub prima. Naime, Financijski klub akademske godine 2014./15. slavi 10 godina od osnutka - udruga je osnovana 2005. godine u cilju unaprjeđenja znanja iz ekonomije, a osobito iz područja financijske djelatnosti. Članovima pruža priliku za druženje, dodatnu edukaciju, projekte i prakse. Rad Kluba nagrađen je rektorovim i dekanovim nagradama, a rad članova praksama od strane vodećih poduzeća.

Više informacija na službenim stranicama.

FOTO: WORDPRESS