LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZABAVA UZ ZNANOST

Dan i noć na PMF-u: poznate su aktivnosti dnevnog programa!

Donosimo popis zabavnih aktivnosti u sklopu dnevnog programa Dana i noći na PMF-u – za one željne glazbe i plesa postoji i noćni program.

Donosimo popis zabavnih aktivnosti u sklopu dnevnog programa Dana i noći na PMF-u – za one željne glazbe i plesa postoji i noćni program.

Poznat je dnevni program sedmog Dana i noći na PMF-u, događaja posvećenog popularizaciji znanosti i #STEM područja. Sedma po redu manifestacija održat će se 10. svibnja u prostorima Prirodoslovno-matematičkog fakulteta na Horvatovcu. 
 


VEZANO: 10 najbolje plasiranih hrvatskih pjesama na Eurosongu


 

Sudjelovanje u aktivnostima


Ovim događajem želi se približiti matematiku, prirodoslovlje i računarstvo široj javnosti, a posebno djeci i učenicima osnovnih i srednjih škola. 
Posjetitelji mogu birati aktivnosti dnevnog programa u kojima će sudjelovati te je za njih potrebna prethodna najava. Aktivnosti se biraju u područjima biologije, fizike, geofizike, geografije, geologije, kemije i matematike.

Dio dnevnog programa, FOTO: Screenshot/Dan i noć PMF
 
Na poveznici izaberite točnu aktivnost iz područja koje vas najviše zanima te se prijavite za sudjelovanje. 

Noćni dio programa počinje na vanjskoj pozornici u 18:30, a očekuju vas kvizovi, demonstracijski pokusi i još puno toga... Nakon svega slijede glazba i ples.
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA