LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
World in the city

AIESEC Split organizira tečajeve engleskog, poljskog i arapskog jezika; cijena je 150 kn

– Predavanja će voditi iskusni ili izvorni govornici ponuđenog jezika, a održavat će se 3 puta tjedno u trajanju od 90 minuta. – pojašnjavaju iz AIESEC-a Split.

– Predavanja će voditi iskusni ili izvorni govornici ponuđenog jezika, a održavat će se 3 puta tjedno u trajanju od 90 minuta. – pojašnjavaju iz AIESEC-a Split.

AIESEC Split u sklopu projekta World in the city organizira novi ciklus tečajeva stranih jezika, počevši od 19. travnja. Ovog puta u pitanju su engleski, poljski i arapski.

Osnovna razina engleskog jezika održavat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17:00 do 18:30, a konverzacijski engleski utorkom i četvrtkom od 18:30 do 20:45. Osnovna razina poljskog planirana je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18:45 do 20:15, a osnovna razina arapskog utorkom i četvrtkom od 16:00 do 18:15. 

– World in the city projekt je međunarodne organizacije mladih AIESEC koji vam omogućuje da tijekom 5 tjedana naučite osnove nekog od ponuđenih jezika ili poboljšate svoje znanje kroz napredni ili konverzacijski tečaj. Također, ovo je jedinstvena prilika da se u svom gradu upoznate s kulturom i običajima zemlje tog govornog područja. Predavanja će voditi iskusni ili izvorni govornici ponuđenog jezika, a održavat će se 3 puta tjedno u trajanju od 90 minuta. Sva predavanja provode se na engleskom jeziku. – pojašnjavaju iz AIESEC-a Split.

Cijena je za svih 5 tjedana 150 kuna po jeziku. Uplate se izvršavaju na žiro-račun AIESEC-a Split: HR3424070001100565321 ili na prvi dan radionica.

Budući da je broj mjesta ograničen, odnosno da će se primiti po maksimalno 10 polaznika, potrebno je prethodno se prijaviti. Prijavnica je dostupna na poveznici, kao i dodatne informacije.
FOTO: PIXABAY