LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRIJAVI SE NA ATLANTIC GRADUATE TRAINEE PROGRAM

AGT 2020 - Program koji ti otvara vrata poslovnog svijeta

Sve je više domaćih tvrtki koje uz prakse, treninge i razne stručne programe omogućavaju mladima steći prva poslovna iskustva. Iskoristi i ti priliku!

Sve je više domaćih tvrtki koje uz prakse, treninge i razne stručne programe omogućavaju mladima steći prva poslovna iskustva. Iskoristi i ti priliku!

Tražiš posao? Nemaš iskustva – jer nemaš posao. Ova priča ili začarani krug poznat je mnogim mladima u Hrvatskoj. Na sreću, sve je više domaćih tvrtki koje im uz prakse, treninge i razne stručne programe omogućavaju steći prva poslovna iskustva. Jedna je od njih i Atlantic Grupa, vodeći regionalni distributer i jedan od najvećih proizvođača robe široke potrošnje.

U sklopu Atlantic Graduate Trainee programa tvrtka nudi priliku svježe diplomiranim studentima da tijekom dvanaestomjesečnog edukacijskog treninga upoznaju poslovne procese i organizacijsku kulturu tvrtke te ono najvažnije da rade na stvarnim projektima, pod vodstvom iskusnih mentora u domeni koja ih zanima. S obzirom na to da je upravo u tijeku proces prijava za AGT program 2020 raspitali smo se malo kakva su iskustva bivših polaznika programa. Kakav je selekcijski postupak? Kako osigurati svoje mjesto? Kako izgleda cijeli trening u praksi?

Jedna od sudionica ovogodišnjeg programa ispričala nam kako i zašto se ona prijavila.

– Na internetu sam vidjela oglas za AGT program, odmah me je privukao. Studirala sam na Prometnom fakultetu i prije samog završetka bila sam željna iskustva tako da sam imala praksu iza sebe. U tom periodu svako praktično znanje je zaista dragocjeno, mogla sam formirati određena očekivanja o budućim početničkim koracima u karijeri (koja su ispunjena kroz AGT program). Upisom na fakultet logistika je postala moja sfera interesiranja od tada se svakodnevno bavim njom. Proces selekcije je zaista bio ugodan, od samog početka kroz testove, telefonske razgovore, do završnog intervjua na lokaciji distributivnog centra s direktorom logistike. Mjesto u ovom programu osigurala mi je moja ogromna želja za znanjem i iskustvom.

Posebnost ovog programa krije se u individualnom pristupu sudionicima. Za svaku osobu koja se uključi u program priprema se razvojni plan u skladu s talentima i znanjima koje posjeduje te s potrebama ciljanog odjela. Uz takav pristup polaznici kroz godinu dana usvoje neprocjenjiva znanja i steknu izuzetne poslovne vještine.

– Bila sam dio veoma važnog projekta u okviru skladišnog poslovanja. Radili smo na modelu normiranja zaposlenih i na implementaciji najnovije tehnologije komisioniranja. Biti na terenu, razmjenjivati iskustva s kolegama s drugih tržišta kroz treninge, sudjelovati u projektima – neprocjenjivo je iskustvo. Rijetko gdje se pruža znanje na način na koji se ovdje pruža, zahvalna sam mom mentoru i ljudima s kojima radim.

Zaplivaj i ti u vodama Atlantic Grupe i stekni neprocjenjivo životno i poslovno iskustvo. Rok za prijavu za Atlantic Graduate Trainee program za 2020. godinu je do 15. rujna 2019. godine. Sretno!

FOTO: PIXABAY