LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Odlična prilika za sve start-upove!

Acceleration Boot Camp Osijek 2015.

Drugi Acceleration Boot Camp održat će se od 5. do 8. ožujka 2015. u zgradi Glavne straže (nekadašnji Arheološki muzej) u Osijeku.

Drugi Acceleration Boot Camp održat će se od 5. do 8. ožujka 2015. u zgradi Glavne straže (nekadašnji Arheološki muzej) u Osijeku.

Drugi Acceleration Boot Camp održat će se od 5. do 8. ožujka 2015. u zgradi Glavne straže (nekadašnji Arheološki muzej) u Osijeku.

Ovo događanje namijenjeno je poduzetnicima, korporacijama  i svim zainteresiranima koji traže investitore za pokretanje vlastitog start-upa, žele se educirati kroz predavanja stručnjaka te steći dodatno znanje i vještine.  Camp se održava uz podršku Muzeja Slavonije Osijek, Sveučilišta Josipa J. Strossmayera u Osijeku, Osijek Software Cityja, Poduzetničkog Inkubatora BIOS te Osječko-baranjske županije.

Cilj je kampa odabrati 20 poduzetničkih ideja/timova i omogućiti im razvitak ideje kako bi se što bolje pripremili za predstavljanje na posljednjem danu Boot Campa. Tada će najboljih 10 timova dobiti priliku za ulazak u četveromjesečni Akceleratorski program, koji će financirati razvoj ideje u iznosu od 50 000 kuna. Ove godine u poticanje start-up tvrtki uključio se i Grad Osijek, koji će uložiti 100 000 kuna u financiranje ideja pa će 10 najboljih timova dobiti investicije u iznosu od 60 000 kuna za realizaciju ideje. Osim financijskih sredstava, najbolji će dobiti i mentore u sklopu Frank Accelerator Ventures, u trajanju od 16. ožujka do 16. srpnja 2015.

 

Acceleration Boot Camp 2015.
 
Acceleration Boot Camp 2015., FOTO: http://www.accelerationbootcamp.org/hr/
 
 

Područja u kojima se traže inovativne ideje obuhvaćaju:
- informacijsko-komunikacijske tehnologije
- medicinu i zdravstvo
- kreativnu industriju 
- bioekonomiju i prehrambenu industriju
- napredne materijale, napredne prerađivačke i proizvodne tehnologije
- niskoenergetski razvoj, energetski učinkovite sustave i korištenje obnovljivih izvora energije
- zaštitu okoliša i učinkovito korištenje prirodnih resursa
- pametne i učinkovite transportne sustave
- inovativne aplikacije u području socijalnih usluga.

Predavanja će držati svjetski poznati stručnjaci: Yann Girard (Njemačka) - How entrepreneurship changed my life, Mark Tuttle (SAD) – What makes a good start-up idea from investor’s point of view i Mark Turrell (Velika Britanija) – Scaling start-ups. Osim toga, radionice i predavanja držat će i domaći stručnjaci iz područja poslovnih komunikacija, javnih nastupa, prodaje te medija i PR-a: Ana Šimunović (Ciceron) - Osobni utjecaj i moć uvjeravanja u poduzetništvu i Gordana Grgas (Forbes/Jutarnji list) – Kako privući pažnju medija i dobiti besplatni PR prilikom promocije proizvoda ili osvajanja novog tržišta.

Cijena ulaznice za sudjelovanje na ABC-u 2015. iznosi 100 kuna, a prijave traju do 28. veljače. Više informacija možete pronaći na njihovoj web stranici.

FOTO: ACCELERATION BOOT CAMP