LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga studenata psihologije Psirius

2. Regionalni susret studenata psihologije pod motom „Psihologija bez granica”

Osim što će studenti predstavljati rezultate svojih istraživanja i preglednih radova, SPIRI je osmišljen i kao susret studenta psihologije.

Osim što će studenti predstavljati rezultate svojih istraživanja i preglednih radova, SPIRI je osmišljen i kao susret studenta psihologije.

Studenti psihologije Filozofskog fakulteta u Rijeci, okupljeni u udruzi Psirius, organiziraju drugi po redu Regionalni susret studenata psihologije – SPIRI 2015, događaj koji je ujedno i kongres koji želi promovirati znanstvenu misao studenata, budućih psihologa, akademskih građana i predstavnika znanosti o čovjeku.

Održavat će se od 7. do 9. svibnja 2015. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Uz studentske sekcije, program će uključivati i pozvana predavanja profesora, radionice i dva okrugla stola. Nakon uspješne organizacije prvog susreta SPIRI 2013, članovi Psiriusa ove su godine odlučili organizirati kongres pod motom „Psihologija bez granica" te sadržaj programa obogatiti primjerima „rušenja granica“.

Ovaj studentski kongres prilika je za sve studente, od preddiplomskog i diplomskog studija do apsolvenata psihologije, da predstave rezultate svojih istraživanja ili preglednih radova.

Uz to, SPIRI je osmišljen i kao susret studenata psihologije, mjesto upoznavanja i prepoznavanja budućih kolega iz regije i šire te kao mjesto komunikacije i povezivanja studentskih udruga. 

Inspirirani motom kongresa, tematska predavanja osvrnut će se i na važnost društvene odgovornosti psihologa te spremnost na interdisciplinarnu suradnju na radnim mjestima.

Svečano otvaranje Regionalnog susreta studenata psihologije održati će se u četvrtak, 7. svibnja 2015. godine, u predavaonici 006 Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci (Sveučilišna avenija 4), s početkom u 16.00 sati.

Nakon Svečanog otvaranja dr. sc. Zoran Sušanj s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci održat će predavanje na temu „Doživljaj (ne)pravde na poslu i na studiju: Ima li razlike?“. 

FOTO: UDRUGA STUDENATA PSIRIUS