LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sportsko-edukativni projekt

Trening Aktivne Hrvatske na glavnom zagrebačkom trgu lijek je za povratak na radno mjesto

– Pozivamo vas da zajedno odradimo trening koji će probuditi tijelo nakon ljetnih radosti i opuštanja. Jedinstvena je prilika vježbati na Trgu bana Josipa Jelačića. – rekao je Ivan Antunović.

– Pozivamo vas da zajedno odradimo trening koji će probuditi tijelo nakon ljetnih radosti i opuštanja. Jedinstvena je prilika vježbati na Trgu bana Josipa Jelačića. – rekao je Ivan Antunović.

Ljetne radosti privode se kraju, trebamo se aktivno pripremiti za nove zadatke koji su pred nama. Najbolji lijek za povratak na radno mjesto, u školske klupe ili da spremni dočekamo jesen redovita je tjelesna aktivnost. Stoga sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska poziva na posljednji ovoljetni trening na otvorenom. Održat će se u četvrtak, 14. rujna u 17.00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

– Pozivamo vas da zajedno odradimo trening koji će probuditi tijelo nakon ljetnih radosti i opuštanja. Jedinstvena je prilika vježbati na Trgu bana Josipa Jelačića. Vjerujem kako će on biti ispunjen do posljednjeg mjesta i kako ćemo ovim zajedničkim druženjem aktivirati sami sebe za jesen i zimu u pokretu! – rekao je Ivan Antunović, voditelj trenerskog tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba.

Treningu, koji će trajati 45 minuta pod stručnim vodstvom kineziologa, mogu pristupiti svi građani uz prethodnu prijavu na službenoj stranici projekta. Uz uvodna predavanja, organizatori su pripremili mnoga sportska iznenađenja koja nas očekuju na Trgu.

Na zagrebačkom treningu Hrvatska liječnička komora svim zainteresiranim građanima uz savjetovanje mjerit će indeks tjelesne mase. Biotrening i Definicija hrane provodit će razna besplatna testiranja. Svi vježbači dobit će HEP majice, NIVEA paket proizvoda za njegu tijela, a za osvježenje bočicu Mg Mivele vode vašeg srca. OTP banka poklanja šilterice i lopte. Vježbači će probali zalogaj Omegola. Prostirke za vježbanje kao i posebno iznenađenje priprema Decathlon, u čijoj sportskoj opremi vježba tim Aktivne Hrvatske. Vježbači će dobiti i primjerak Jutarnjeg lista, časopise Men's Health i Lijepa&Aktivna.

Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, a generalni partner je HEP.

FOTO: SELECT PR