LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sportsko natjecanje

Ovo su najbolje ekipe ovogodišnje UniSport ST futsal lige

U konkurenciji studentica u UniSport ST futsal ligi najbolja je bila ekipa KIF2, dok je u konkurenciji studenata prvo mjesto zauzela ekipa KIF1.

U konkurenciji studentica u UniSport ST futsal ligi najbolja je bila ekipa KIF2, dok je u konkurenciji studenata prvo mjesto zauzela ekipa KIF1.

UniSport ST futsal liga ove se godine neprekidno odvijala od sredine travnja do kraja svibnja, no sada je privedena kraju, pišu organizatori. Od ukupno 22 ekipe koje su sudjelovale, i to 20 u konkurenciji studenata i 2 u konkurenciji studentica, proglašeni su oni najbolji.

Pojedine, dobro poznate, ekipe pokušale su obraniti svoje stečene uspjehe, ali ove godine pridružile su se i nove ekipe, među kojima je bila i ekipa KIF2, koja je uz malo sreće stala rame uz rame s pobjedničkim ekipama, javljaju iz UniSport ST-a.

Ekipa KIF1 uspješno je obranila naslov sveučilišnog prvaka protiv ekipe FESB1 pobjedom 3:1 iako je utakmica bila poprilično napeta.

Među studenticama najbolja je ekipa KIF2, a na drugom je mjestu KIF1, dok je među studentima poredak sljedeći:
  •  KIF1
  •  FESB1
  •  ASPIRA.
Završetku futsal lige prisustvovali su i prof. dr. sc. Srđan Podrug, dekan Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, prof. dr. sc. Damir Sekulić, dekan Kineziološkog fakulteta i voditelj odsjeka Katedre taktike Dekanata HVU-a u Splitu i kapetan bojnog broda Boris Kero, Vojno pomorstvo. 

– Zahvaljujemo im na dolasku, također bismo se željeli zahvaliti našem dugogodišnjem koordinatoru natjecanja Lukši Roji, koji rješava i nerješive situacije, a vjerujte bilo ih je. – poručuju organizatori.

FOTO: UNSPLASH