LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski sport

Odigrano drugo kolo UniSport ZG Futsal lige; provjerite rezultate ekipa s vaših fakulteta

Nakon dva kola momčad s FPZ-a jedina je bez primljenog pogotka. Provjerite kako su prošli ostali fakulteti.

Nakon dva kola momčad s FPZ-a jedina je bez primljenog pogotka. Provjerite kako su prošli ostali fakulteti.

Odigrano je drugo kolo UniSport ZG Futsal lige. Donosimo rezultate po skupinama:

Skupina A

– U skupini A FPZG je upisao uvjerljivu pobjedu protiv ERF-a. Bila je to fantastična utakmica Klaića i Pavičića koji su predvodili svoju ekipu u visokoj pobjedi 9:2. EFZG je teže od očekivanog slavio protiv ADU-a rezultatom 5:2. Na poluvremenu vodstvo ekonomije 2:0 i u 30. minuti 3:2 svakako su istaknuli nervozu na klupi ekonomije. Unatoč dvije pobjede u prva dva kola, EFZG nije uvjerljiv kao prošle sezone i osjeti se izostanak Hrvoja Žuvele. UF je napravio veliki preokret protiv SF-a nakon rezultata 1:3 do konačnih 5:3 na krilima Lovre Vukoje, koji je postigao dva ključna pogotka. – stoji na stranici UniSport ZG-a.

Skupina A zaključena je utakmicom između HS-a i GRF-a koja je bila odlučena još u prvom poluvremenu s dvama pogotcima Paola Deltina. 

Skupina B

– U skupini B dan su otvorili Bernays i FER. Uz 6 žutih kartona i 6 pogodaka derbi je opravdao svoj epitet. Na kraju je uvjerljivo slavio Bernays rezultatom 5:1. U drugoj utakmici AGR je slavio protiv HKS-a rezultatom 8:3, a HKS je ubilježio čak dva crvena kartona. Odličan Bruno Vlajsović ubilježio je svoj hat-trick. VERN je, nakon 0:0 na poluvremenu protiv MUZE, u drugom poluvremenu zabio pet pogodaka za konačnih 5:0. U iznimno napetoj utakmici između EFF-a i AF-a, slavio je AF rezultatom 5:4 i time je nakon dva kola još uvijek bez poraza. EFF ostaje na 0 bodova i mora hitno ubaciti u višu brzinu ako želi ostati u nadi za prolaskom skupine.

U posljednjoj utakmici skupine B FPZ je odnio uvjerljivu pobjedu ove sezone, a nakon dva kola jedina je momčad bez primljenog pogotka. ZŠEM je upisao prvi poraz, i to 5:0. 

Skupina C

U skupini C, na stranici UniSport ZG ističu odličan povratak RGNF-a protiv KBF-a.

– Gelo-Vrdoljak-Rak-Katić, četvorka koja je započela utakmicu, postigla je svih šest pogodaka i istaknula još jednom svoju kvalitetu. Konačan rezultat bio je 6:5 za RGNF. Najavljivani derbi kola između KIF-a i TVZ-a ipak nije bio tako veliki derbi. Dominirali su KIF-ovci te slavili s visokih 5:1, a s druge strane je i Branimir Puljić zaradio crveni karton. VEF je ponovno probao svoju poznatu igru s golmanom igračem, ali GEOF je bio dovoljno iskusan i slavio s 3:1, a veterinari će sljedeće kolo morati igrati bez Jerabeka koji je zaradio crveni karton. Algebra je u posljednje dvije minute preokrenula rezultat protiv Šumarskog fakulteta i slavila je na kraju s rezultatom 4:3. Nakon drugog kola, stopostotan je samo GEOF uz gol razliku +5.

Skupina D

U možda najtežoj skupini, skupini D, prvo su igrali MEF i FSB.

– Derbi koji je opravdao očekivanja publike, ali i utakmica u kojoj je MEF bio kvalitetniji na terenu i na kraju zasluženo upisao sva tri boda na krilima Davidovića koji je odigrao još jednu odličnu utakmicu. Preokreta nije manjkalo ni u ovoj skupini, pa je tako GF prosuo prednost od 3:1 te je FFZG slavio s konačnih 4:3. PMF je savladao Libertas 5:1, ali do predzadnje minute sve je bilo otvoreno i rezultat je bio 2:1 za PMF. PBF i TTF podijelili su bodove pogotkom Zemana u posljednjoj minuti nakon što su TTF-ovci već uračunali prerano svoja 3 boda. Dodatno su u sljedeća dva kola ostali bez Josipa Markovića koji je zaradio izravan crveni karton. PMF i FFZG nakon dva kola imaju sve pobjede, a prati ih MEF s pobjedom i remijem protiv Građevine.

FOTO: PIXABAY