LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilišni sport

Odigrano drugo kolo Alumni Futsal Lige; utakmica između ekipa VAR i MC Plus opravdala sva očekivanja

Momci ekipe UniSportZG – SZZG prvi su slavili u drugom kolu Alumni Futsal Lige, a na derbiju dana koji su odigrali favoriti natjecanja pobjedu upisuje MC Plus – Poliklinika Ribnjak.

Momci ekipe UniSportZG – SZZG prvi su slavili u drugom kolu Alumni Futsal Lige, a na derbiju dana koji su odigrali favoriti natjecanja pobjedu upisuje MC Plus – Poliklinika Ribnjak.

Još smo u prvom kolu imali prilike vidjeti da je pred nama izuzetno kvalitetna sezona, a sada je odigrano i drugo kolo Alumni Futsal Lige. Započelo je utakmicom ekipa Futsal FFZG i UniSportZG – SZZG.

– Obje momčadi upisale su poraze u prvom kolu, a bolje su sada odreagirali momci UniSportZG – SZZG, koji su uvjerljivo slavili s 9:1. Očit je bio izostanak nekoliko igrača Futsal FFZG-a, ali sve je to dobro iskoristio Antun Janeš koji je predvodio ekipu do velike pobjede uz 3 pogotka i 1 asistenciju, dok su Andrić i Crnčević su dodali još po dva pogotka. – stoji na stranici UniSport ZG-a.

Plavi mjesec bio je također uvjerljiv, i to protiv Futsal FER-a. Ta je ekipa nedoumice riješila već u 11. minuti kada je pisalo na semaforu 3:0. Do kraja utakmice vratili su se FER-ovci na 3:1, ali samo da bi u 21. minuti Bruno Kovačić svojim drugim pogotkom postavio konačnih 4:1. Dva pogotka dodao je i Jakov Kolega.

– La Familia Wolt slavio je s 2:1 protiv Nutrivisiona. Prvo je zabio Krizmanić u 4. minuti, a zatim je Žnidarec odlično iskoristio igrača viška nakon crvenog kartona Draškovića u 12. minuti te je povećao vodstvo na 2:0 u 13. minuti. Konačnih 2:1 postavio je Mato Vukić pogotkom u 22. minuti.

INXELO Technologies odličnom igrom nadmašio je Koios s 5:1. Dva pogotka upisao je topnik Futsal Dinama – Josip Grubeša, dvije asistencije njegov klupski suigrač Danijel Dekanić. Pogotke su ostvarili i Domagoj Živković, Josip Mališa i Jakov Živković uz kojeg vežemo i jednu asistenciju. Počasni pogodak postigao je Fran Vrdoljak u 28. minuti.

Derbi dana, ističu iz UniSport ZG-a, svakako je utakmica između VAR-a i MC Plus – Poliklinike Ribnjak. Na početku utakmice 9 od 10 igrača na terenu bili su trenutni ili bivši igrači Alumnusa. Njihova se igra najviše iščekivala jer se radi o dvama najvećim favoritima natjecanja, a sva su očekivanja i opravdana. 

– Poveo je MC Plus – Poliklinika Ribnjak u 3. minuti odličnim udarcem Luke Davidovića. Nikola Grgić izjednačio je u 13. minuti te se na poluvrijeme otišlo s 1:1. U dvije minute ponovno su momci u crnim dresovima došli do vodstva. Prvo je u 19. minuti pogodio odličan Matija Rajh, a zatim je Ivan Antnović povećao prednost na 3:1 u 21. minuti. Ivan Matan u 24. minuti zabio je za 2:3, ali više od toga nisu uspjeli, unatoč nekoliko dobrih prilika, i veliku pobjedu upisao je tim MC Plus – Poliklinika Ribnjak, koji uz ekipu Luka Ploče ima svih 6 bodova nakon dvije utakmice.

Futsal Megaton protiv E2GO, nakon prvog poraza, upisao je pobjedu. E2GO zasada ostaje bez bodova, a pokušat će ih ostvariti protiv FC Uspinjače Gimke U-19 u trećem kolu. Šušak je zabio tri pogotka, Čekol dva pogotka, dok je jedan upisao i Grloci.

Luka Ploče upisala je još jednu pobjedu, ovog puta protiv FC-a Uspinjača Gimka U-19. Odlično su stajale na terenu obje momčadi, ali je iskustvo presudilo. Neven Zonjić s dva je pogotka donio vrijednu pobjedu, a GIMKA je ponovno pokazala da može puno i već će u sljedećem kolu tražiti prvu pobjedu kako bi potvrdila svoju kvalitetu.

– Zadnju utakmicu dana odigrali su Futsal MEF i Više Žutih. Medicinari su ostali bez bodova i nakon drugog kola. Stipe Vrdoljak ponovno je odigrao odličnu utakmicu te s dva pogotka donio 3 vrijedna boda svojoj ekipi. Lovreković je zabio za Futsal MEF, ali zasluženo su slavili momci iz Više Žutih. Vrdoljak nakon dva kola predvodi i ljestvicu strijelaca s 5 pogodaka.

FOTO: ALUMNI FUTSAL LIGA