LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Talk music show"

Novo „Srce u Zoni" posvećeno je sportu, a začinjeno glazbom

Ovotjedni „talk music show" udruge Srce posvećen je sportskim temama. Voditelj je večeri poznati novinar Joško Elezović.

Ovotjedni „talk music show" udruge Srce posvećen je sportskim temama. Voditelj je večeri poznati novinar Joško Elezović.

Četvrto izdanje talk music showa Srce u Zoni održat će se u nedjelju, 20. studenog. Marino Vukušić, Stipe Vejić i Ante Vrdoljak pričat će o sportskim temama, ali i o prvom velikom koncertu Udruge Srce u Lori 2010. godine Voditelj večeri poznati je sportski novinar Joško Elezović.

– Marino će pričati o svojim nastupima za boćarsku reprezentaciju Hrvatske, dok će Ante i Stipe zabaviti publiku svojim komentatorskim vještinama te proanalizirati situaciju u Hajduku. Sve će biti začinjeno nizom glazbenih brojeva u izvođenju članova Udruge. – najavio je Mario Bavčević iz Udruge Srce.

Srce u Zoni održava se svake nedjelje u 18 sati u Klubu Zona. Članovi udruge Srce s voditeljem razgovaraju o temama iz svakodnevnog života, njihovim izazovima i uspjesima, a publika ima priliku i upoznati njihove glazbene, glumačke i recitatorske talente.

FOTO: KLUB ZONA