LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Iskoristi popust na svoje godine

Ugrabi super kul mobitel, dodatnu gigu interneta i kul gadget

Zaboravi na žicanje prijatelja da ti šeraju net ili gubljenje živaca zbog sporog interneta.

Zaboravi na žicanje prijatelja da ti šeraju net ili gubljenje živaca zbog sporog interneta.

Sigurni smo kako bi se većina vas koji ovo čitate složila da malo što danas može usrećiti kao dodatna giga mobilnog interneta po najvećoj brzini i naravno besplatno. Iako je prvi u mjesecu pa danas o tome ne razmišljaš, sjeti se kako si se jučer živcirao zbog sporog interneta ili kako su te prijatelji zezali da ih stalno žicaš da ti šeraju net. Pozdravi se s tim problemima i gubljenjem živaca.

Ako imaš između 18 i 28 godina iskoristi popust na svoje godine i usreći sam sebe novom ponudom dostupnom u webshopovima Hrvatskog telekoma. Ugrabi super kul mobilini uređaj u tarifama koje će zadovoljiti i najrastrošnije korisnike. 

Od danas je ponuda za mlade bogatija za četiri vrhunska uređaja. Huawei P9 Lite nudi odličan zaslon, elegantan dizajn, ali i super kameru. U tarifi Najbolja tarifa za Mlade uz uređaj dobijete i super kul FitsYou fitness tracker. Tu su i dva odlična Samsung Galyxy uređaja - J5 i S6 32 GB u tarifi Najbolja Imam sve. Samsung Galaxy J5 razveselit će ljubitelje selfija sa svjetlom na čelu za noćne selfije, a uz uređaj dobivate i Drone Sky Phantom. Ako pak želite malo "jači" Samsung, Galaxy S6 u ovoj tarifi je top izbor. Ljubitelje tableta oduševit će 10-inčni hibridni Windows tablet Alcatel Plus u tarifi Najbolja za Mlade. 

Da ponuđene tarife i jesu Najbolje govori i činjenica da kupnjom u webshopu dobiješ besplatno i 1 GB prometa po najvećoj brzini. 

Ugrabi i super kul gadget

Pitaš se kako se u priču uklapaju FitsYou i Drone Shy Phantom? Radi se o novim, super kul gadgetima koji će od 5. rujna biti dostupni u T-Centu u Ulici grada Vukovara u Zagrebu. SKY PHANTOM je mala je bespilotna letjelica s daljinskim upravljačem. Ako se voliš igrati, istraživati ili jednostavno želiš bilježiti druženja i uspomene iz neke druge perspektive Sky Phantom će te oduševiti. FitsYou fitness trackeri, odnosno narukvice koje prate dnevne aktivnosti gadget su za sve one koji prakticiraju zdrav život (ili tek planiraju s tim početi pa traže dodatnu motivaciju). Više informacija o ovim, ali i drugim dostupnim gadgetima, možeš pronaći na web stranici HT-a.