LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Virtualni savjetnik OTP banke

Studentski krediti u doba koronavirusa

Studentske financije inače nisu baš sjajne, ali stanje u doba COVID-19 pandemije još je gore. Što studente muči i kako im banke mogu u tome pomoći? Odgovore doznajte u tekstu.

Studentske financije inače nisu baš sjajne, ali stanje u doba COVID-19 pandemije još je gore. Što studente muči i kako im banke mogu u tome pomoći? Odgovore doznajte u tekstu.

Pandemija COVID-19 preokrenula je naglavačke živote svima. Uz izolaciju, zatvaranje trgovina, kafića i svega ostalog, jako puno ljudi je ostalo bez posla i financijskih primanja. Da izuzetak nisu ni studenti, shvatili smo čitajući pitanja koja su pristigla Virtualnom savjetniku OTP banke.

Od studentskih kredita i zajmova do potpora za školovanje, kupnje opreme, plaćanja računa na kreditnoj kartici – mnoge muke muče studente

Iako su zbog nepredvidivih tržišnih okolnosti uzrokovanih pandemijom i banke primorane poslovati opreznije, u OTP banci još uvijek možete zatražiti povoljne studentske kredite. Sve o studentskim gotovinskim kreditima OTP banke pronađite ovdje. Ako nabavljate laptop ili drugu opreme potrebne za studiranje, kroz program vjernosti OTPetica možete ostvariti popuste na prodajnim mjestima za kupnju računalne opreme.

Veliki broj studenata ima problema s plaćanjem računa na kreditnoj kartici, jer trenutno zbog koronakrize nemaju primanja. Kako bi studentima olakšala plaćanje računa i upravljanje vlastitim financijama, OTP banka je donijela niz mjera vezanih uz usklađivanje troškova po karticama i odobrenim limitima kreditnih kartica. Sve informacije o novim mjerama možete potražiti na internetskoj stranici OTP banke.

OTP banka d.d. će sukladno razvoju događaja s koronavirusom svojim klijentima po potrebi produljiti mjere zadržavanja odobrenog prekoračenja i limita po karticama.

Studentski krediti OTP banke su vam uvijek dostupni, no u pripremi su i drugi modeli financiranja koji će u vrlo skorom roku biti dostupni korisnicima. Sve informacije o novonastalim rješenjima i ponudama dojavit ćemo na vrijeme. Ako imate još bilo kakvih pitanja vezanih uz finacije, javite se Virtualnom savjetniku OTP banke.


FOTO: PIXABAY.COM