LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Riječkim studentima dodjeljuju se sredstva za znanstveno-istraživačke djelatnosti

Ukupni iznos koji se dodjeljuje natječajem Fonda „Sizif” iznosi 30 000 kuna, a prijave su otvorene do 1. prosinca ove godine ili iskorištenosti sredstava.

Ukupni iznos koji se dodjeljuje natječajem Fonda „Sizif” iznosi 30 000 kuna, a prijave su otvorene do 1. prosinca ove godine ili iskorištenosti sredstava.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisuju natječaj Fonda Sizif u svrhu poticanja i podupiranja studenata u znanstveno-istraživačkoj djelatnosti.

Namijenjen je studentima svih znanstvenih razina i područja studija: preddiplomskog, diplomskog, integriranog sveučilišnog ili stručnog studija te specijalističkog diplomskog stručnog studija Sveučilišta u Rijeci. Fondom se financiraju tri kategorije – provedba znanstvenog istraživanja, znanstveno publiciranje te aktivno sudjelovanje na skupu, a cilj je pružiti potporu u procesu edukacije i usavršavanja, kao i pripremi za nositelje inovacija.

Maksimalan je iznos dodijeljenih sredstava po pojedinoj prijavi 3000 kuna, dok maksimalan iznos ukupno dodijeljenih sredstava po pojedinom prijavitelju tijekom jedne kalendarske godine iznosi 10 000 kuna.

Prijave se mogu slati do 1. prosinca 2020. godine te se s potrebnom dokumentacijom dostavljaju putem e-sustava i običnom poštom u jednom primjerku. Važno je napomenuti da će se sredstva dodjeljivati do spomenutoga datuma ili do iskorištenja sredstava, koja u ovoj godini iznose 30 000 kuna. Detalje natječaja možete pronaći na poveznici, a više informacija možete dobiti na e-adresi zaklada@uniri.hr.
FOTO: PIXABAY