LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj Studentskog zbora

Dodjeljuje se 400 000 kuna za studentske programe

Do 18. siječnja Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci zaprima prijave za financiranje studentskih programa u 2021. godini.

Do 18. siječnja Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci zaprima prijave za financiranje studentskih programa u 2021. godini.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisao je natječaj za financiranje studentskih programa u 2021. godini. Za njihovu je realizaciju osigurano ukupno 400 000,00 kuna. 
– Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci objavljuje ovaj Natječaj kako bi potakao studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja aktivnosti, doprinio podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestio akademsku zajednicu o volonterskom djelovanju u široj zajednici. Također se želi postići što veće informiranje i edukacija studenata o osnovama prijavljivanja projektnih ideja, provođenju projekata i projektnog upravljanja. – navodi riječki Studentski zbor na svojim službenim stranicama.
Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Rijeci, neovisno o razini i vrsti studija, studentske organizacije koje djeluju pri Sveučilištu te grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini, uz prethodnu registraciju u online sustavu Zbora. 

Prijave su otvorene do ponedjeljka, 18. siječnja 2021, do kraja dana. Tekst natječaja u kojem su dodatno pojašnjeni uvjeti i načini prijave nalazi se na poveznici
FOTO: PINTEREST