LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zaklada Sveučilišta u Rijeci

10 tisuća kuna za transfer znanja otići će u ruke studenata ili djelatnika UNIRI-ja

Studenti i/ili djelatnici Sveučilišta u Rijeci do 30. rujna mogu se prijaviti na natječaj za nagradu za transfer znanja.

Studenti i/ili djelatnici Sveučilišta u Rijeci do 30. rujna mogu se prijaviti na natječaj za nagradu za transfer znanja.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je u suradnji s tvrkama partnerima natječaj za dodjelu nagrade za transfer znanja u sklopu programa Riječka ideja – smjer Poticaj, a idealni su kandidati djelatnici i/ili studenti svih razina Sveučilišta u Rijeci okupljeni u timove od minimalno dva člana.

Riječ je o jednom od strateških ciljeva riječkog sveučilišta i Zaklade Sveučiliša u Rijeci koji, kako stoji u natječaju, obuhvaća sve naplatne djelatnosti kojima se, koristeći kompetencije, stručno znanje i opremu Sveučilišta, stvara vrijednost za gospodarske i druge subjekte, a najboljim poslovnim praksama doprinosi dobrobiti Sveučilišta i njegovih sastavnica, zaposlenika i društvenog okruženja.

Dodjeljuje se jedna nagrada u bruto iznosu od 10 000 kuna, a sastoji se, osim tog financijskog iznosa, i od povelje. Prijave se dostavljaju na e-mail zaklada@uniri.hr te u jednom otisnutom primjerku do 30. rujna 2020. godine na adresu Zaklada Sveučilišta u Rijeci, Trg braće Mažuranića 10, 51 000 Rijeka s naznakom Nagrada za transfer znanja.

Više informacija možete pronaći na poveznici.
FOTO: PIXABAY