LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PROJEKTI

Spring Leadership Development Congress

Spring Leadership Development Congress - Studentski.hr
aiesec.osijek@gmail.com
031/224-402, 099/786 0177

Spring Leadership Development Congress jedna je od najvećih AIESEC konferencija u Hrvatskoj, a temelji se na edukacijama i razvijanju vještina članova. Posebna je i po tome što će se na njoj predstaviti članovi nacionalnoga odbora AIESEC-a Hrvatske te predsjednici lokalnih odbora koji će voditi organizaciju u mandatu 2014./2015. Konferencija će okupiti više od 100 članova iz pet lokalnih odbora u Hrvatskoj: Zagreba, Splita, Rijeka, Varaždina i Osijeka, a čast da organizira ovogodišnju proljetnu konferenciju pripala je osječkom lokalnom odboru.

Od 10. do 13. travnja ove godine u Vinkovcima će se održati nacionalna konferencija AIESEC-a Hrvatske – spring Leadership Development Congress (sLDC), u sklopu koje će se održati i Youth to Business Forum (Y2B).
Prvi dan konferencije, u Osijeku će se održati Youth to Business Forum. Y2B je projekt u organizaciji AIESEC-a Hrvatske, na kojemu se povezuju studenti i vodeći ljudi eminentnih tvrtki koje uspješno djeluju na tržištu. Forum obrađuje jednu temu o kojoj se raspravlja kroz predavanja, radionice i panel-rasprave. Ovoga puta tema Foruma je: „Leadership 21. stoljeća“. Cilj Foruma jest predstaviti što zapravo znači vodstvo u budućnosti, koje su karakteristike uspješnoga vođe, potrebne komepetencije te koja su sadašnja i buduća mjerila kvalitete i uspjeha u poslovanju.

Zadnji Y2B održan je u Zagrebu u studenom prošle godine, sa oko stotinjak sudionika. Dosadašnji sudionici Foruma bili su: DHL International, Hypo-Alpe Adria Bank, PwC Hrvatska, Hrvatski Telekom, Erste & Steiermärkische Bank, INA i Nestle Hrvatska. I ove godine, AIESEC Hrvatske nastavlja povezivati mladež i tvrtke, u nadi da će i osječki studenti prepoznati potencijal i snagu događaja, koji se u Osijeku održava prvi put.