LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj

Sveučilište Sjever prima prijave za upis na doktorski studij Mediji i komunikacija

Natječaj za upis na doktorski studij Mediji i komunikacija na Sveučilištu Sjever otvoren je do 15. listopada 2020. godine.

Natječaj za upis na doktorski studij Mediji i komunikacija na Sveučilištu Sjever otvoren je do 15. listopada 2020. godine.

Raspisan je natječaj za upis na Poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Mediji i komunikacija za stjecanje akademskog naziva doktorice/doktora znanosti u akademskoj godini 2020/2021.

Petnaest studenata moći će upisati studij, a svi prijavljeni rangirat će se prema uspjehu na diplomskom studiju, zanimanju za znanstveno-istraživački rad prema motivacijskom pismu i intervjuu, prijedlogu o području istraživanja / temi doktorskog rada, preporukama dvaju sveučilišnih nastavnika ili mentora, objavljenim radovima i studentskim nagradama.

Natječaj je otvoren do 15. listopada 2020. godine, a svi zainteresirani svoje prijave šalju na adresu Sveučilište Sjever, Sveučilišni centar Koprivnica, Studentska služba (za upis na Poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Mediji i komunikacija), Trg dr. Žarka Dolinara 1, 48 000 Koprivnica. Više informacija dostupno je na poveznici.
FOTO: UNSPLASH