LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PROJEKTI

Indeks

Indeks - Studentski.hr
Indeks.tvnova@gmail.com
(+385) 992751721

Emisija pod nazivom „Indeks“ nastala je u suradnji TV NOVE , Istarske županije, Grada Pule i Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

Emisija „Indeks“ TV Nove Pula tematski je namijenjena studentskom segmentu kojeg okuplja Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Riječ je o redovnim i izvanrednim studentima svih Odjela pulskog Sveučilišta, te stručnom kadru koji omogućuje izvedbu nastavnih procesa – profesorima i predmetnim asistentima.

Cilj emisije jest na zanimljiv, poučan i neformalan način približiti široj javnosti područja djelovanja Sveučilišta. Emisija Indeks predstavit će akademske i izvannastavne aktivnosti studenata – sport, slobodno vrijeme, izlaske, o kojima će dojmove iznositi – studenti.

Komuniciranje će biti u potpunosti prilagođeno ciljanom segmentu, stoga će gosti emisije biti studenti i profesori, koji će iznijeti brojna iskustva stečena i stjecana u obrazovnom procesu.

Intencija je privući pozornost sadašnjih, potencijalnih i budućih studenata kroz pozitivnu promociju pulskog Sveučilišta, kako bi započeli odnosno nastavili obrazovanje u Puli.

Pulsko Sveučilište bit će prikazano kao optimalna i akademski atraktivna institucija, koja će uz izvrstan stručni kadar uskoro nuditi i popratnu infrastrukturu- studentski dom i marendarij. Detaljnije informacije možete saznati na facebook stranici INDEKS.

Prvu i jedinu studentsku emisiju na našim područjima možete gledati svakog utorka u 22 sata na programu TV NOVE ili na max tv-u,kanal:807.