LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
REZULTATI PRETRAGE:
studiy (6)
REDEFINIRAJ PRETRAGU:

Kako jednostavno izraditi bajkovitu vješalicu za biljke?

Ovim jednostavnim „uradi sam” projektom možete učiniti vaše biljke i prostore još više bajkovitim.

Kako jednostavno izraditi nakit s motivom ruže?

Ruže obiluju simbolima, odišu nježnošću i svakodnevno krase naš svijet u širokom spektru boja, a kako bi ga krasile još i više donosimo vam jednostavnu metodu izrade nakita s ovim prekrasnim motivom.

Kako jednostavno izraditi besprijekorni cof?

Bez obzira na to hoćete li ga koristiti kao ukras, bookmarker, igračku za vašeg kućnog ljubimca ili nešto deseto, donosimo vam brz i efikasan način kako da ovu malu mekanu tvorevinu slatkoće uvijek izradite bez greške.

Kako jednostavno izraditi adventski vijenac?

Došašće samo što nije tu, a s njime i adventski vijenci u našim domovima. Kako biste ovog došašća malo prodrmali svakodnevicu i u vaše domove unijeli više topline, stvarajući uspomene s vašim najbližima, donosimo vam jednostavan način na koji možete izraditi ovaj tradicionalni simbol adventa.

Kako jednostavno izraditi ugodne mirisne svijeće?

Mirisne svijeće svojim ugođajem doprinose svakom ambijentu, a osim što ih možemo izrađivati za vlastiti užitak, možemo ih iskoristiti i kao izvrstan personalizirani poklon za nama drage osobe.

Kako jednostavno izraditi opuštajuću bombu za kupanje?

Bilo da ćete bombu za kupanje koristiti vi sami ili netko vama blizak kome ćete ju pokloniti za rođendan odnosno Božić, ovaj jednostavan i zabavan „uradi sam” projekt sigurno će rezultirati brojnim ugodnim i opuštajućim trenucima.