LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski.hr

Marketing & administrative manager

OVAJ OGLAS JE ISTEKAO!

Zagreb
Promocija i marketing
nikola.jelovecki@studentski.hr
Studentski.hr najčitaniji je neprofitni medij (za mlade) u Hrvatskoj. Naša je misija studentima i mladima donositi ključne novosti i alate za izgradnju korisnih vještina, ali ih i svakodnevno zabaviti. Cilj nam je postati vodeća medijska kuća s izdanjima namijenjenima ovoj dobnoj skupini. Osim portala Studentski.hr, naši mediji su i Studentska mreža – jedini tiskani magazin namijenjen svim studentima neovisno o smjeru i godini studija, te Studentski.hr TV – platforma za podcaste (ali i drugi kul projekti). Kako rastemo iz godine u godinu, želimo pojačati svoj tim, i to jednom od važnih pozicija – Marketing & administrative managerom (s većim naglaskom na marketinški dio).

Poželjno je da si na višim godinama studija (nebitno koji faks), ali nije uvjet (bitno nam je da imaš „žicu” za komunikaciju na digitalnim kanalima), imaš iskustvo volontiranja ili rada u digitalnom mediju i koristiš neki od sustava za upravljanje sadržajem (CMS). No, najvažnije nam je da želiš učiti i raditi na svojim vještinama, da si komunikativna i organizirana osoba. Ako ti je pismenost na razini Hašeka, imaš aktivna studentska prava i možeš raditi minimalno 3-4 sata dnevno, prava si osoba za nas!

Koga tražimo?

Čim progledaš ujutro, gutaš informacije prelistavanjem društvenih mreža. Brojiš lajkove tijekom predavanja, srcaš Insta objave na kavi, a pred spavanje gasiš laptop i prebacuješ se na mobitel? Dobro si tehnološki potkovan/a i svakodnevno koristiš razne alate za kreiranje i uređivanje sadržaja? Nije ti strano uspješno kombiniranje boja, oblika, fontova i svega što ostali smrtnici i ne primjećuju, a ti bez problema to sve možeš spojiti u jedno tako da izgleda oku ugodno? Organizirana si osoba s kreativnim pristupom i fokusom na detalje? Odlično – imaš sve predispozicije za gradnju znanja u marketingu! 

Što ćeš raditi?

- svakodnevno publici plasirati sadržaj na društvenim mrežama portala Studentski.hr (i drugim komunikacijskim kanalima, po potrebi), odgovarati na upite pratitelja,
- samostalno kreirati interaktivan sadržaj,
- pratiti uspješnost kampanja i pisati izvještaje,
- sudjelovati u planiranju i koordinaciji marketinških aktivnosti,
- sudjelovati u provedbi ostalih projekata

Što nudimo? 

- kompetitivnu plaću i bonuse,
- transparentno postavljanje ciljeva i vrednovanje,
- rad u prijateljskoj atmosferi s mladom ekipom,
- radno mjesto na kojem možeš puno naučiti, ali i na kojem ti možeš naučiti druge što znaš,
- tečajeve i edukacije,
- fleksibilno radno vrijeme.

Kako se prijaviti?

Javi nam se na nikola.jelovecki@studentski.hr i pošalji nam svoj CV i kratko motivacijsko pismo do 28. svibnja 2023.
← Povratak na poslove