LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ekobit

Ekoship 4 Software Developer

OVAJ OGLAS JE ISTEKAO!

Zagreb
IT poslovi
hrteam@ekobit.hr
[EKOSHIP 4 SOFTWARE DEVELOPER] 🚀

Bok svima! Otvorene su prijave za Ekoship spring edition 🌼

Ako ti nije dovoljno teorijsko znanje i želiš iskustvo na konkretnom projektu, we got you covered! Tijekom četiri tjedna plaćene prakse imaš priliku rješavati real-life zadatke i probleme kao član(ica) jednog od naših timova. Uz fleksibilnost i prilagođavanje radnih sati tvojim obavezama dobiješ fer džeparac, super mentore i ono najvažnije - konkretno iskustvo!

Ovog proljeća tražimo pojačanje u timovima Integrations & Mobile Dev i Provisioning & Automation. Praksa traje 160 sati tijekom kojih ćeš uz stručno vodstvo mentora i stalnu podršku cijelog tima raditi na konkretnom projektu. Osnovne tehnologije koje možeš očekivati na praksi su .Net, Microsoft Azure i Angular, ali i brojne druge. Naše kolegice i kolege prijateljski su raspoloženi i spremni pomoći pri svakom izazovu. Projekti su relativno mladi pa postoji puno mjesta na kojima bismo trebali tvoju pomoć. Osim tehničkog znanja, kroz timske sastanke i koordinacije naučit ćeš i što sve rad u timu podrazumijeva.

Termin održavanja prakse stvar je dogovora pa možeš početi u travnju ili svibnju, a ako ti se kod nas svidi i bude prostora i mogućnosti za nastavak suradnje, otvara se prostor za razvoj kroz posao stalnog studenta. Sve što ti je potrebno za rad su osnove koje si naučila/o na fakultetu, dobro raspoloženje i najvažnije od svega, želja za učenjem.

Detaljnije informacije o praksi nalaze se na linku za prijavu.
Prijavi se najkasnije do 22.3. u 23:59 putem linka i postani Ekobiće.
← Povratak na poslove