LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Transcom Worldwide d.o.o.

Administrativni agent/ica u službi za korisnike za pisanu komunikaciju na njemačkom jeziku

OVAJ OGLAS JE ISTEKAO!

Zagreb
Administracija i uredski poslovi
Vrsta posla: Agent/ica u službi za korisnike za pisanu komunikaciju na njemačkom jeziku - Zagreb
Mjesto obavljanja posla: Radnička cesta 39 (centar 2000), Zagreb
Početak i očekivano trajanje posla: travanj 2020.; neograničeno trajanje posla
Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 33kn/h

Opis posla: U svom svakodnevnom radu radu agent/ica bi bio/la zadužen/a za pružanje pravovremene i profesionalne podrške pisanim putem vezane uz sljedeće upite: načine plaćanja on-line usluga, cijene, uvjete plaćanja i naknade za izvršena plaćanja, zaštitu klijentovih osobnih informacija, narudžbe, naknade i slično. Prije samog početka rada, kandidati se na obuci upoznavaju sa sustavima, prolaze obuku komunikacijskih vještina i upoznavaju se sa svim pripadajućim procesima. Posao podrazumijeva pisanu komunikaciju s klijentima s njemačkog govornog područja putem chata i/ili e-maila te osiguravanje visoke razine kvalitete usluge i zadovoljstva korisnika.

Potrebna znanja i vještine: njemački jezik: razina C1 (napredni i samostalni korisnik); engleski jezik: razina B1 (razumijevanje i praćenje treninga), osnovno korištenje MS Office paketa, brzina i točnost u tipkanju; izvrsne komunikacijske i interakcijske vještine; učinkovita pismena i verbalna komunikacija; samostalnost, motiviranost, organiziranost i otvorenost.

Radno vrijeme:

Uvećanja za:

- Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)

Ostale napomene i uvjeti: mogućnost napredovanja i izgradnja karijere u međunarodnom okruženju; mogućnost promjene satnice prema osobnim potrebama radnika; bonusi za preporuke novih djelatnika; potpuno opremljena kuhinja i prostorija za odmor (Relax room).

Način i kontakt za prijavu studenata: prijave putem linka: https://transcomcroatia.recruitee.com/o/agentica-u-sluzbi-za-korisnike-za-pisanu-komunikaciju-na-njemackom-jeziku-zagreb/c/new
← Povratak na poslove