LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski život

Pametna ulaganja uz OTP studentske kredite

Trebaš li dodatna sredstva kojima ćeš slobodno raspolagati sa svojeg tekućeg računa? Bilo da je u pitanju putovanje, novi bicikl ili romobil za odlazak na faks ili pak dodatna edukacija koju gledaš već mjesecima, OTP banka ima rješenja za ostvarenje tvojih želja.

Trebaš li dodatna sredstva kojima ćeš slobodno raspolagati sa svojeg tekućeg računa? Bilo da je u pitanju putovanje, novi bicikl ili romobil za odlazak na faks ili pak dodatna edukacija koju gledaš već mjesecima, OTP banka ima rješenja za ostvarenje tvojih želja.

Svi se u životu ponekad nađemo u situaciji koja traži dodatna sredstva, a posebice u studentskim danima ograničenog budžeta. Možda već dok ovo čitaš imaš veće potrebe za troškove obrazovanja, kao što je plaćanje školarine ili participacija, kupovina knjiga i raznih materijala za učenje, ili se za svoj dobar uspjeh želiš nagraditi ljetnim putovanjem? Za sve navedeno uskače OTP banka svojim studentskim kreditima za obrazovanje i gotovinskim kreditima!


Studentski kredit za obrazovanje


Odvajanjem za obrazovanje dugoročno ulažeš u svoju budućnost. Pametnim upravljanjem financijama budućnost će ti izgledati bolje, a jedno od rješenja je i studentski kredit za obrazovanje OTP banke, koji možeš otplatiti i nakon završetka školovanja. 

Za pristup kreditu, trebaš biti redovni ili izvanredni student državnog ili privatnog fakulteta s otvorenim paketom OTP Indeks ili OTP e-Indeks, a studirati možeš i u inozemstvu. Visina kredita omogućit će ti zaista brojne mogućnosti financiranja jer im je vrijednost od 10 000 do 20 000 eura, uz fiksnu kamatnu stopu od 3,99% te rok otplate do 7 godina.

Uz podršku OTP banke možeš i drugačije, bez briga za školarinu, posvetiti se dobrim ocjenama! 


Studentski gotovinski kredit


Trebaš li dodatna sredstva kojima ćeš slobodno raspolagati sa svojeg tekućeg računa? Bilo da je u pitanju putovanje, novi bicikl ili romobil za odlazak na faks ili pak dodatna edukacija koju gledaš već mjesecima, studentski gotovinski kredit OTP banke pomoći će ti u ostvarenju želja.

Uz povoljne uvjete možeš podići kredit u iznosu od tisuću do 10 tisuća eura s fiksnom kamatnom stopom od 4,49%, a kredit možeš otplatiti u 7 godina. Uz taj kredit mirno ćeš spavati s osjećajem financijske odgovornosti i zadovoljstva ispunjenih želja.

Sve što ti treba da ostvariš pravo korištenja tog kredita status je redovnog ili izvanrednog studenta na preddiplomskom, diplomskom i poslijediplomskom studiju, uz otvoreni OTP tekući račun i paket OTP Indeks ili OTP e-Indeks.

Više detalja o obama kreditima, studentskom kreditu za obrazovanje i gotovinskom kreditu, pronađi na internetskim stranicama banke.
FOTO: PEXELS