LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
volontiranje (50)

Studentice Učiteljskog fakulteta pokrenule projekt Online zadaću napiši, jedinicu izbriši

Oblik odgojne potpore i obrazovne pomoći za vrijeme nastave na daljinu učenicima razredne nastave nude studentice Učiteljskog fakulteta.

Pomozite ljudima u samoizolaciji volontirajući u Rijeci

Zainteresirani studenti i djelatnici Sveučilišta u Rijeci pozivaju se na pomoć rizičnim skupinama ljudi.

Započeo Festival arheologije; traže se volonteri

Tijekom Festivala arheologije studenti imaju mogućnost steći bogato volontersko iskustvo te uživati u svim izložbama, predavanjima i domjencima koje Arheološki muzej u Zagrebu priprema za posjetitelje.

ESN Split traži volontere koji će raspoređeni u timove pomagati studentima na razmjeni

– Priključivanjem jednom od timova dobit ćete priliku ne samo za obogaćivanje životopisa, već i za napredak u organizacijskim i komunikacijskim vještinama te sklapanje brojnih internacionalnih prijateljstava. – poručuju iz ESN-a Split.

Pozivaju se studenti na sudjelovanje u programu Čarobnog dana

Svi studenti koji su zainteresirani za rad s djecom mogu se prijaviti za volontiranje u sklopu Čarobnog dana koji se održava u Rijeci. Volonteri trebaju osmisliti radionice iz područja znanosti i umjetnosti za vrtićku djecu.

U Zadru se održava jubilarno izdanje studentskog projekta Ritam kulturizma

Studenti Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru i ove su godine pripremili bogat program u sklopu projekta Ritam kulturizma koji će se održati od 15. do 17. svibnja.

„Danas radim nešto novo”: studenti organiziraju izradu vunenih leptira, pomoć psima, putujuću pučku kuhinju

Od 29. travnja do 3. svibnja novoosnovana studentska udruga Meritokrat provodit će akcije različitog društvenog aspekta.

Traži se pomoć u organizaciji Europskih sveučilišnih prvenstava u Zagrebu

Ovog se ljeta u Zagrebu održavaju Europska sveučilišna prvenstva u borilačkim vještinama i rukometu na pijesku. Za pomoć u organizaciji i realizaciji potrebni su volonteri, a oni se mogu prijaviti do 30. travnja.

Pridruži se lektorskom timu Studentskog.hr – stekni iskustvo i nova prijateljstva

Udruga SIK i portal Studentski.hr primaju nove studente koji će obavljati volontersku praksu u lektorskom timu. Rok za prijavu je 17. ožujka.

SIK i Studentski.hr nude priliku za brušenje vještina i bogaćenje životopisa

Udruga SIK i portal Studentski.hr otvaraju svoja vrata svima željnima prakse i novih iskustava. Do 17. ožujka pronađi svoj novi tim u udruzi, prijavi se i postani dijelom naše brojne obitelji kojoj smijeha i zabave nikad ne nedostaje.