LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
72 sata bez kompromisa

Volontiraj bez kompromisa i ove godine: pridruži se akciji u listopadu samostalno ili timski

Na projekt se moguće prijaviti kao pojedinac ili u grupi, s prijateljima. Sudionici koji se prijave na akcije mogu sudjelovati jedan ili oba dana.

Na projekt se moguće prijaviti kao pojedinac ili u grupi, s prijateljima. Sudionici koji se prijave na akcije mogu sudjelovati jedan ili oba dana.

Uz novu akademsku godinu počele su i nove obveze za studente. Ipak, čak i u ubrzanom studentskom životu ostane slobodnog vremena koje treba iskoristiti. Umjesto klasičnog izlaska s prijateljima, studentima se nudi zanimljiv način za ispuniti vrijeme nečim vrijednim, steći nova iskustva i pridonijeti zajednici – beskompromisno volontiranje. Upravo tu priliku mladima daje projekt 72 sata bez kompromisa!

Već 29 godina djeluje diljem Europe, a u Hrvatskoj jubilarnih 10 godina. Cilj tog projekta je promovirati volontiranje među mladima, pomoći svojoj lokalnoj zajednici i pokazati koliko se zajedničkim snagama može napraviti promjena u kratkom vremenskom periodu.  

Zagrebački fakultet traži volontere za organizaciju događaja, odlična prilika za profesionalni razvoj



Ono što je jedinstveno kod 72 sata je upravo taj beskompromisni dio, odnosno to da volonteri ne odlučuju sami na kojoj će akciji volontirati, već im se to dodjeljuje na temelju vještina i preferencija. Na taj način se zbilja mogu upustiti u nešto novo i bez kompromisa dati malo svog vremena i pažnje onima kojima je to zbilja potrebno.

SKAC Palma poziva na tečaj razlučivanja za srednjoškolce: vidi s Bogom koji fakultet upisati!


Projekt se održava svake godine u listopadu, a ove godine gradovi diljem Hrvatske beskompromisno pomagati u periodu od 17. do 20. listopada. Sudionici koji se prijave na akcije mogu sudjelovati jedan ili oba dana. Volonteri imaju priliku sudjelovati na raznim vrstama akcija, poput onih socijalnih, gdje rade s ugroženim skupinama (djecom ili starijima), potom u ekološkim akcijama, gdje brinu za okoliš, uređuju ga i čine ljepšim mjestom te naposljetku i u radnim akcijama, gdje se odvijaju fizički poslovi.

Na projekt se moguće prijaviti kao pojedinac ili u grupi, s prijateljima. Postupak prijava vrlo je jednostavan: sve što treba napraviti je ispuniti anketu s osobnim podacima, vještinama i preferencijama oko tipa volontiranja na linku, a prethodno iskustvo volontiranja nije potrebno. Prijave traju do 11. listopada 2024. godine. Stoga, zajedno s nama zazelenite gradove diljem Lijepe naše beskompromisnim djelima i budite dio ovogodišnje mreže ljubavi. 

SKAC Palma poziva mlade kršćane da se prijave na program koji će ih približiti Bogu



Kakva će atmosfera biti na akcijama moguće je već sada iskusiti na najavnom događaju 72 sata u Zagrebu, a to je pub-kviz općeg znanja, koji će se održati 8. listopada, u 19 sati, u klubu Roko, na adresi Jarunska ulica br. 5. Na kviz se možeš prijaviti  pojedinačno ili u grupi do 4 osobe, a to možeš učiniti preko sljedećeg linka. Sav dobrovoljni prilog bit će namijenjen najpotrebitijima udruge JOB. 

IZVOR: SKAC PALMA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA