LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijave u tijeku

Nacionalni pozivni centar za žrtve kaznenih djela i prekršaja traži volontere

Prijave za volontiranje u Nacionalnom pozivnom centru za žrtve kaznenih djela i prekršaja otvorene su do 2. studenog.

Prijave za volontiranje u Nacionalnom pozivnom centru za žrtve kaznenih djela i prekršaja otvorene su do 2. studenog.

Nacionalni pozivni centar za žrtve kaznenih djela i prekršaja traži volontere koji bi željeli pomoći žrtvama i svjedocima kaznenih i prekršajnih djela pružanjem podrške, osnaživanjem i ohrabrivanjem prijeko potrebnim u borbi za zakonom zajamčena prava.

Studenti i studentice, koji se odluče za volontiranje, imaju priliku uvida u praksu te pohađaju brojne dodatne edukacije tijekom volontiranja u Nacionalnom pozivnom centru za žrtve kaznenih djela i prekršaja.
– S obzirom da Nacionalni pozivni centar u svom djelokrugu obuhvaća pružanje pravnih informacija i emocionalne podrške žrtvama i svjedocima, od svog otvaranja do danas, imali smo brojne studente i studentice raznih studija koji su željeli pomoći žrtvama i svjedocima kaznenih i prekršajnih djela pružanjem podrške, osnaživanjem i ohrabrivanjem prijeko potrebnim u borbi za zakonom zajamčena prava. Studenti i studentice imaju priliku uvida u praksu te pohađaju brojne dodatne edukacije tijekom volontiranja u Nacionalnom pozivnom centru za žrtve kaznenih djela i prekršaja – poručuju. 
Prijave za volontiranje otvorene su do 2. studenog 2021. godine, a prijavni proces se sastoji od tri faze: 
  • Prijava
  • Selekcijski razgovor
  • Edukacija
Prvi korak koji slijedi svima zainteresiranima za uključivanje u volonterski program Nacionalnog pozivnog centra je ispunjavanje prijavnog obrasca na poveznici

Više informacija dostupno je na stranicama Centra
FOTO: UNSPLASH