LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Tvornica kulture (148)

FOTO: Apocalyptica u Zagrebu – finski virtuozi i dalje jašu

Finski majstori violončela održali su koncert u zagrebačkoj Tvornici Kulture. Otkrivamo zašto će biti jedan od onih koji se pamti!

U Zagreb ponovno dolazi kultna Apocalyptica

Finski velikani ponovno dolaze u Zagreb.

Rasprodane obje večeri „Bolje polovice” Vlatka Štampara u Tvornici, ali mi vam poklanjamo dvije ulaznice

Do 21. listopada traje nagradni natječaj u čijem sklopu najkreativnijeg studenta nagrađujemo dvjema ulaznicama za rasprodani stand-up show Vlatka Štampara.

Vlatko Štampar oduševio najnovijim forama!

Kakav je to odnos dobra ili zla, materijalnog ili duhovnog, kakvi smo kad smo sami, a kakvi smo pred drugima – samo su neka od pitanja na koje je komičar Vlatko Štampar odgovorio u svojem stilu.

Planule ulaznice i za drugi datum u Tvornici kulture komičara Vlatka Štampara

Kroz četvrti Štamparov show provlače se teme muško-ženskih odnosa, svakodnevice, životinja, veza, ljubavi, religije, i to u njegovom prepoznatljivom stilu, a izvest će ga dvaput u ožujku pred punom Tvornicom kulture.

Vlatko Štampar rasprodao Tvornicu dva mjeseca prije nastupa i potvrdio novi termin

Kada je Vlatko Štampar u pitanju, onda znamo da nas očekuje 120 minuta smijeha i žestokih fora, a ovog puta dva dana zaredom.

Tom Odell premijerno u Hrvatskoj, u prodaji posljednje ulaznice

Zagrebački koncert bit će jedinstvena prilika za doživjeti uživo Toma Odella, izuzetno talentiranog kompozitora i tekstopisca, poznatog po svojim grandioznim melodijama i emotivnim nastupima.

U Zagreb stižu neka od najvećih imena svjetske DJ-scene!

Huawei dovodi Mahmuta Orhana i poznati duo Ofenbach u zagrebačku Tvornicu Kulture.

Zagrebački studenti i profesori za vrijedne se nagrade bore znanjem o Australiji

U tijeku su prijave četveročlanih timova koji će pokazati svoje znanje o Australiji u kvizu koji se održava u Tvornici kulture. Osim što će studenti i profesori 21. studenog otkriti zašto je Australija odlična obrazovna destinacija, za svoje će znanje dobiti vrijedne nagrade.

Urban & 4 rasprodali koncert u Tvornici, dodan još jedan

Tradicionalan predbožićni dolazak Damira Urbana i njegove Četvorke u Tvornicu izazvao je vjerojatno najveći interes do sada. Nastup najavljen za 7. prosinca rasprodan je za manje od tri tjedna, stoga je zakazan još jedan za dan kasnije.