LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Tehnički muzej (7)

Uskoro premijera tužnih pjesama za sretne susrete

– Ova predstava donosi beskompromisno ogoljenje autora i izvođačica kao performera, ali i kao privatnih ljudi čije je suočavanje s gubitkom i smrću bliskih osoba jednako nesavršeno, duboko, nestabilno, dinamično te dugotrajno, kao i kod svih nas. – poručuju iz Arterarija.

U Tehničkom muzeju „Nikola Tesla” progovara se drugačije o baštini

U Tehničkom muzeju „Nikola Tesla” održat će se multidisciplinarni kongres koji tematizira reakciju na brzomijenjajući okoliš i kompleksan karakter baštine.

Bogat program Dana Nikole Tesle u muzeju koji nosi njegovo ime

Posjetite Dane Nikole Tesle u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu i od 29. do 31. siječnja saznajte nešto više o njegovom životu i ostavštini panel-diskusijom i besplatnim predavanjima koji će se održati.

Tehnički muzej dobio novo ime!

Promjenom imena muzej će dobiti i novi izgled te niz novih sadržaja

Izložba: „Jugoton – istočno od raja /1947-1991/”

Kako bi bilo vratiti se u vrijeme gramofonskih ploča, kaseta, uspona Azre, Idola, Novih fosila? U Tehničkom muzeju zakoračite u vrijeme tvornice zabave Jugoton koja je sjedište imala upravo u Zagrebu.

„Vama na usluzi – umjetnost i rad“ nakon Beča stiže u Zagreb

Otvorenje izložbe predviđeno je za 27.03. kada će moldavski umjetnik Pavel Braile u svom performansu odati počast pisaćoj mašini

Približavanje znanosti javnosti

Ovim će se festivalom staviti naglasak na veću popularizaciju znanosti i pojedinih programa koji će se predstaviti pojedincima i grupama, a ujedno će se kroz brojne aktivnosti iznijeti informacije o znanosti i njezinom razvoju.