LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
studentski domovi (22)

FOTO: Stanje u studentskim domovima nakon potresa; oglasio se i Studentski zbor

Studentski domovi u Zagrebu pogođeni su potresom; došlo je do nestanka struje, štete na zidovima. Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u kontaktu je s Upravom SC-a.

Zagrebački studentski domovi popisuju preostale studente; doznajemo zašto

Činjenica da osoblje studentskih domova provodi popis preostalih studenata u njima izazvala je brojna pitanja. Provjerili smo što o tome kažu iz Studentskog centra.

Provjerili smo provode li hrvatski studentski gradovi mjere opreza zbog koronavirusa i dolaska inozemnih studenata

Približava se dolazak inozemnih studenata na studentsku razmjenu u Hrvatsku, a mi smo provjerili jesu li studentska središta spremna na to usprkos aktualnom koronavirusu.

Ponovno spuštena bodovna granica za smještaj u studentskim domovima

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u nekom od studentskih domova moći će zatražiti pravo na isti jer je bodovna granica sada spuštena na minimum.

Objavljeni su privremeni rezultati natječaja za smještaj u splitske studentske domove

Studentski centar Split na svojim web-stranicama objavio je privremene rang-liste za smještaj u akademskoj godini 2019/2020.

Bodovna granica za smještaj u zagrebačkim domovima pala na 1 bod

Studenti se trebaju javiti u Poslovnicu za smještaj osobno ili e-mailom u roku od pet radnih dana, u protivnom će se smatrati da su odustali od dodijeljenog im mjesta.

Budući akademski građani ne puštaju vodu nakon nužde i ostavljaju uloške na krivim mjestima

– Kad sam otvorio vrata, vidio sam govno, brat bratu, kao da se slon posrao tamo. Odmah sam izašao i otišao u drugo krilo na tuširanje. – prepričava stanar Save.

Objavljen popis studenata koji su ostvarili pravo na jednokrevetne sobe

Pravo na jednokrevetne sobe ostvarilo je 29 studentica i 25 studenata koji se trebaju useliti u studentske domove do 10. listopada.

Za mjesto u varaždinskom domu bilo je potrebno ostvariti više od 690 bodova

Čekanju je došao kraj! Studentski centar Varaždin objavio je privremene rezultate za smještaj u varaždinskim domovima te kod privatnih stanodavaca u akademskoj 2018/2019. godini.

U jeku natječaja za smještaj, SC zahtijeva od studenata još jednu potvrdu

Studentski centar u Zagrebu izdao je obavijest o pribavljanju potvrde za studente koji su djeca hrvatskih branitelja Domovinskog rata, i to nakon što je natječaj aktivan već neko vrijeme.