LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
program (109)

Gavella izlazi na ulicu; evo što sve priprema

Ove nedjelje Gavella na ulicu donosi programe Kazališni izlog, Tišina, proba! & Potresne scene te Tesla Anonimus.

Objavljen program kojim se završava sezona Teatra &TD; besplatan ulaz za studente

Od 27. svibnja kreće program Teatra &TD koji će završiti u srpnju, čime će se obilježiti kraj sezone.

Uskoro se održava prvi EIT Health Innovation Day za studente Sveučilišta u Zagrebu

Na Sveučilištu u Zagrebu 7. studenog održava se EIT HEALTH Innovation Day. Dani inovacija promoviraju zdravstvene inovacije među studentima jednodnevnim programima koji se održavaju na akademskim institucijama širom Europe. Rok za prijavu je 4. studenoga.

Predstavljen 22. Motovun Film Festival: Vedrinom i humorom protiv mračnih tema današnjice

– Dvadeset dugometražnih i trideset kratkih – to je glavno jelo naše ovogodišnje filmske gozbe. Dvanaest smo mjeseci gledali filmove za vas, više od tisuću naslova smo odgledali, da bismo predstavili program koji je pred vama. – izjavio je direktor Motovun Film Festivala Igor Mirković.

Predstavljen bogat program ZgKUL-a; pogledajte što nas sve očekuje ovog ljeta

– Grad Zagreb dao je i ove godine sve od sebe da nitko ne ode na more jer je kulturna ponuda toliko bogata te se rijetko koji grad može pohvaliti tolikim programima. – kazala je pročelnica Vuković Runjić.

Zaviri u Festivalsku, Studentsku RUNDU i popratni program 4. Filmske RUNDE

Uz projekcije brojnih filmova na koje svi besplatno mogu ući posjetitelje očekuje neformalno druženje s filmašima, na kojemu će dijalogom, raspravom i razmjenom ideja s gostima, voditeljima radionica, festivalskim prijateljima i suradnicima saznati ponešto o njihovom radu ili im predstaviti svoj rad.

Još malo do DA! festivala na Arhitektonskom fakultetu, pretrpanog zanimljivim programom

Pogledajte što vas sve očekuje u prostorijama Arhitektonskog fakulteta tijekom triju dana ovogodišnjeg izdanja DA! festivala. Ne zaboravite se ni prijaviti za radionice, krajnji je trenutak.

Objavljen program četvrtog LEAP Summita; uključuje i međunarodni tulum

Objavljen je kompletan popis predavača koji će se fokusirati na tehnologije, inovacije, poduzetništvo i inspirativne priče na novom izdanju LEAP Summita.

Startup program StarShip za studente i profesionalce na polju zdravstva!

Svi studenti zainteresirani za područje zdravlja imaju priliku prijaviti se na inovacijski program pod imenom StarShip, a prijave su otvorene do 1. ožujka 2019. Tijekom programa naučit će rješavati ključne probleme ovog područja koje su identificirale vodeće svjetske tvrtke.

Program Joyful Leadership besplatan je, a stvara nove vođe budućnosti

Četiri mentora stručna u područjima socijalne i edukacijske psihologije, poslovnog savjetovanja i socijalnog poduzetništva nositelji su besplatnog programa za mlade (buduće) vođe. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 25. siječnja.